Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szóval mégis a rossz fiúké a világ?
jólvan, ügyi vagy pistike, érzelmi intelligenciából bukta:D (bár nem zárom ki, hogy értelmiből is)
de ugye tudod, hogy barátnőd nem lesz?
aki a világgal háborúzik, csak önmagát lőheti le... az élet pofonjai arról szólnak, hogy képes vagy e a tanulásra, keményebb leszel e tőlük.. úgy látszik inkább elbújtál előlük és a sértődött kislányt játszod, hogy vele milyen rútul bánik a világ és követeli, hogy ne menstruáljon többet...
Tehát mikor még jó fiú voltál (amit erősen kétlek), nem volt csajod. Mióta rossz fiú vagy (amit szintén erősen kétlek) összekukáztál valahogy 1 db idiótát (amit megintcsak erősen kétlek). Ez aztán a statisztika :D
Ásd el magad :D
úú bazegXD
elmondanám, hogy én a "jófiú" kategóriába tartozom, mindig őszintén megmondtam mindent, bókoltam, ha kellett a magam dolgát nehezítettem a lány kedvéért..
és elmondanám, hogy van 2 éve barátnőm, és ezalatt most ráztam le a második lányt, aki jelentkezett volna új barátnőnek, vagy legalább másik (párhuzamos) barátnőnek:D
és ezt mind harag nélkül, vidáman el lehet érni, nem kell itt ringyózni meg rázni az öklünket...
a csajozás első szabálya: ne légy ronda!
De sajnállak :D
Nem az a gond a jó fiúkkal, hogy jók, hanem az, hogy nem tudnak kezdeményezni, nem mernek hozzászólni a lányokhoz. Ha valahogy sikerül egy lánnyal beszélő viszonyba bonyolódni, akkor arra aztán rázúdítják az érzelmeiket és elvárják, hogy a lány viszonozza. Mert sajnos nekik egy nagyon erős remény alapja az, hogy egy lány hozzájuk szól. Aztán persze a lány berezel, mert ő nem azért beszélt a fiúval, mert azt akarta, hogy az gyűrűt húzzon az ujjára, hanem barátkozott. Ha ezeknek a jó fiúknak lennének szókimondó lány barátaik, könnyebben menne a csajozás, mert lenne, aki ellássa őket tanáccsal. De ahelyett, hogy barátkoznának, rögtön "szerelmesek" lesznek anélkül, hogy ismernék a lányt. A lányok ilyen fiúktól persze elmenekülnek.
Amúgy hallottál már az arany középútról? A jó fiúnak nincs csaja, a rossznak akad alkalmi. Aki közte van, annak van normális párkapcsolata.
Én ezt üzenem neked és a többi szerencsétlenkének :)
Majd én igazságot teszek:)
Egy kis szeletét már megértetted a lényegnek,de nem a legjobb következtetéseket vontad le sajnos.
Helyesen láttad meg,hogy a lányok számára nem vonzóak a nekik görcsösen megfelelni akaró,túlzottan kedves srácok,mert gyengének látszanak,és a lányokat értékesebbnek tartják maguknál. Ne légy jófiú.Ok.
Abban is igazad van,hogy az igazi férfi képes lekezelni,flegmázni a nőt,és magasabb státuszt felmutatni. De ez nem jelenti azt,hogy legyél utolsó szemétláda. Legyél kemény,legyél férfi,tudd,mit akarsz,de ha csak kihasználod és megalázod a nőket,akkor sosem leszel igazán boldog. Amit kaphatsz az pár numera,egy kis plusz ego,de végül rájössz,hogy mindebből baromira nem tudsz semmit sem femutatni a jövőben,és nem marad más,mint a magány.
Tudom,hogy egyelőre átjár a felismerés öröme,és hogy azt hiszed,megtaláltad a kulcsot a nőkhöz. De szerintem hosszú távon akkor jársz jól,ha úgy tudsz "rossz fiú" lenni,hogy közben nem vagy szemét. Rossz fiúnak lenni ugyanis nem azt jelenti,hogy legyél paraszt,hanem hogy legyél alfa hím. Az alfa hím pedig jó vezető,és arra törekszik,hogy jobbá tegye azoknak az életét,akik követik.
"lány barátaik, könnyebben menne a csajozás, mert lenne, aki ellássa őket tanáccsal."
-még csak az kéne hogy tanáccsal lássanak el, sz@rt sem értenek a pszichológiához, a vonzalomhoz, a csajozáshoz!
Amúgy imádom őket de erre nem jók, max ruhatárbővítésre lehetnek segítségek abba profik xd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!