Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
"Ne légy könnyen kapható", "Hagyd, hogy harcoljanak érted", "Kéresd magad", "Légy elérhetetlen". Nekem ez nem megy. Hogy javíthatnék ezen?
Én nem tudok hideg lenni azzal, akit kedvelek. Nem tudom elutasítani, örülök, hogy vele lehetek, örülök a lehetőségeinek, amit felajánl. Ez nagyon nagy baj?
Pár dolgot azért még elmondanék:
1. Önbizalomhiány... Nem érzem magamat annyira jónak, hogy valaki tovább harcoljon értem, ha egyszer visszautasítom. Félek, hogy azt gondolja: "ehh, elsőre nem jött össze, de nem ér annyit, hogy tovább küzdjek". És ez rossz.
2. Pl: volt egy srác, aki meg akart csókolni (nekem is tetszett, de még mennyire..). De nem engedtem, mert akkor lett volna az első, és kicsit beparáztam. :D Na, és amikor ezt elmeséltem a barátnőmnek, ő mondta, hogy "Hú, jól csináltad, így legközelebb méginkább le akar! Kihívás a számára". Pedig nem akartam, hogy az legyen! :/
Nagyon nehéz. Eléggé zárkózott vagyok.
Egyébként, Kedves Mókusgyilkos, hány éves vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!