Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, milyen érzés lenne, illetve mit reagálnátok arra, ha ismeretlenül valahól (utca, buli, ülve, állva-mindegy. ) mikor nem figyelnétek váratlanul LESMÁROLNÁLAK TITEKET? Visszacsókolnátok?
Figyelt kérdés
Mindössze pár pillanat lenne az egész,de tuti sokkot kapnátok,sőt meglepődve,talán visszacsókolnátok !2012. dec. 27. 15:55
31/37 anonim válasza:
Mi lenne,ha ferfikent viselkednel vegre,es felszednel egy csajt,ahelyett,hogy ilyen debilsegeket kerdezel 24 evesen,te kanos luzer.
32/37 anonim válasza:
Szerintem szâjon hatapnám az illetôt vagy hozzá se érnék ahoz a paskhlz aki ilyet mer csinálni egy boztos sikítanék! !!!!
33/37 anonim válasza:
Nekem kétszer volt olyan hogy a csaj akart lekapni de hárítottam. Szeretem a csajokat de azért nem mindegy kivel smárolok :))) szeretem én becserkészni őket. ffi
34/37 anonim válasza:
Megfelelő határozottsággal és kisugárzással visszacsókolnának. Mindig az erősebb realitás győz, ha neked 100%-osan az van a fejedben, hogy örülni fog neki és visszacsókol, akkor úgy lesz, más esély nincs.
35/37 anonim válasza:
utolsó, meg a nagy büdös lósz@rt párom van és majd pont egy idrgen barmot csókolnék vissza mi? Menne a pofon
36/37 anonim válasza:
Ha hadifoglyokat át lehet kondicionálni arra, hogy kínzás és rossz bánásmód nélkül, önként elárulják a hazájukat és az ellenséget éltessék nyilvánosan is, ahhoz képest egy csók micsoda?
Meg lehet csinálni bárkivel bármit kellő tudással, legyen neki bármilyen párkapcsolata bármennyi ideje, de nyilván egy átlagos ember erre nem lesz képes. Aki meg képes rá, abban remélhetőleg van annyi felelősség, hogy nem rondít bele egy jól működő kapcsolatba.
37/37 anonim válasza:
Ez atol füg hogy ki az a fiu ismerem vagy nem meghát persze hogy milyen fiu .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!