Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, milyen érzés lenne, illetve mit reagálnátok arra, ha ismeretlenül valahól (utca, buli, ülve, állva-mindegy. ) mikor nem figyelnétek váratlanul LESMÁROLNÁLAK TITEKET? Visszacsókolnátok?
Figyelt kérdés
Mindössze pár pillanat lenne az egész,de tuti sokkot kapnátok,sőt meglepődve,talán visszacsókolnátok !2012. dec. 27. 15:55
12/37 anonim válasza:
Elég éber vagyok ahhoz, hogy ismeretleneket ne engedjek az aurámba. :D
13/37 anonim válasza:
Tuti verés lenne a vége, engem senki se csókolgasson csak úgy, nem egy nyüves tárgy vagyok...
14/37 anonim válasza:
Tökön rúgnálak, de úgy istenesen
15/37 anonim válasza:
" van aki visszacsókol xD"
Próbálkozni lehet. Csak kérdés az, hogy az a valaki akkor is visszacsókolná, ha a sikertelen akciók nyomaival, azaz bevert orral, vérző nyelvvel és egy péklapát nyomaival az arcán közelítene felé? :D
16/37 anonim válasza:
Nem vagyok az erőszak híve, de az elsőnek akkor is jár az elismerés. Csülök helyett "csók pékné módra". :)
17/37 anonim válasza:
én láttam már olyat, tényleg van aki visszacsókol de be kell mutatkozni vhogy viccesen :D szóval nem az h bumm smár hanem kell vmi kis körítés:D én még nem csináltam ilyet de tudom h lehetséges 1 perc alatt is pofon nélkül
18/37 anonim válasza:
az aids-et is el lehet így kapni ha bármilyen kis seb vagy nyílás van a szádban ...nem olyan jó dolog mint hiszed
20/37 anonim válasza:
Benyomná a CAPS LOCK-OT és lehordaná a fejed....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!