Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Most mit csináljak?!?!? Lent!...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most mit csináljak?!?!? Lent! FONTOS

Figyelt kérdés

FONTOOS!!!:)

van egy srác,akivel nagyon jóba vagyok....és járni is akar velem..:D

Eddig kétszer találkoztunk,de még nem történt semmi.

Aztán tegnap este sms-eztünk,és mondta hogy nagyon hiányzom neki(most balcsin van)

és hogy ha találkozunk,akkor szeretne velem smárolni..meg(vagyis először csak szájra puszi...aztán smaci)meg fogdosni(a seggem.:D)

Én nagyon szeretem..meg szerintem ő is szeret engem..

de nem tudom hogy haggyam e neki..vagy ne?!

Lécci segítsetek.ha valamire kiváncsiak vagytok akkor nyugodtan írjatok!

Köszii

jah am én 15 vok ő 14:D

2009. aug. 24. 20:29
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
84%
anyám borogass..
2009. aug. 24. 20:31
 2/21 anonim ***** válasza:
61%
csak azt engedd neki ami neked is jól esik! ha kész vagy "smárolni" akkor hajrá:)ha sok valami mond meg neki és megérti majd ha szeret:)
 3/21 anonim ***** válasza:
80%
Hát ahogy érzed, de azért tudd hogy hol a határ.
 4/21 Kankalin ***** válasza:
72%
Jééééézusom...
2009. aug. 24. 20:32
 5/21 anonim ***** válasza:
100%
Balatonfüreden nyaral és Edének hívják?
2009. aug. 24. 20:33
 6/21 anonim ***** válasza:
93%
Nagyon ésszel kislány! Ahogy fogalmazol inkább 12 évesnek néznélek. Meg ilyen könnyen ne jelentsd ki, hogy szereted, mert fogalmad nincs róla mi az a szerelem.
2009. aug. 24. 20:34
 7/21 anonim ***** válasza:
100%
Ebben a korban már csókolózni lehet. A fogdosást ne engedd, hogy túlzásba vigye, ami neked nem kellemes, azt már ne engedd meg. Sok sikert!
2009. aug. 24. 20:34
 8/21 anonim ***** válasza:
100%
Ez a srác nem szeret téged. Nem is ismer kellőképpen. Tetszel neki, az biztos. Azonban 14 évesen egyszerűen nincs az agyában olyan funkció, amivel egy lány érzelmi szükségleteit ki tudná elégíteni. Viszont a hormonok már dübörögnek, és nagyon vonzza a szex, meg a női test. Én nem engednék neki semmit egy jó darabig. Ha lekopik, azt jelenti, hogy csak a szex érdekli. Ha tényleg megszeret, meg te kellesz neki, szex nélkül is kitart. (Szexnek hívok most minden smárolást meg simit is).
2009. aug. 24. 20:38
 9/21 anonim ***** válasza:
100%
szerintem ne téged taperolgasson,hanem az iskola könyvet.és neked is ezt ajánlanám.mindjárt suli.még nagyon fiatal vagy te ehhez.
2009. aug. 24. 20:53
 10/21 anonim ***** válasza:
100%
na ezekhez a válaszokhoz nincs hozzáfüzni valod?
2009. aug. 24. 20:55
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!