Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lenne az optimális stílus, ami boldoggá tenné a lányokat?
Alapvetően illedelmes, nem tolakodó srác vagyok.
Kipróbáltam két dolgot:
1. Ha túl türelmesen, korrektül ismerkedtem lányokkal, valamiért nem jött be nekik.
2. Ha kerek-perec kimondtam, hogy meg akarom ismerni jobban és randira szeretném hívni, nem jött be.
3. Amikor pedig az arany középutat választottam, az volt a gond, hogy miért vagyok tartózkodó és miért nem vagyok rámenősebb?
Nem nyavalygok, de most akkor melyik utat kéne járnom? Szívből átérzem a téma fontosságát és érdekelne.
F/24
Tényleg nincs univerzális megoldás.
Egyik ismerősöm kb. menekülne, ha valaki konkrétan megmondaná, hogy jobban meg akarja ismerni.
Szerintem egyébként egyik módszerrel sincs gond, nálam leginkább a harmadik működne, de az 1-2.-kal sincs bajom. De ugye tudod, hogy sok múlik a stíluson is?! :)
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!