Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miben menjen a fiú randira?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miben menjen a fiú randira?

Figyelt kérdés
Lányok nektek mi jonne be? Átagos testalakatú srác esetében, mit kéne felvennie, azért, hogy a csajra jó benyomást tegyen? Esetleg hajviseletet is mondhatok (link a képre!).

2012. jún. 14. 21:56
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
55%

Pizsamában..esetleg öltönyben csokornyakkendővel :D:D

Amiben jól érzed magad. :)

2012. jún. 14. 21:57
 2/18 mogul ***** válasza:
attól függ hova viszed randizni?
2012. jún. 14. 21:59
 3/18 anonim ***** válasza:
44%

Nekem nagyon tetszik: [link]

olyan elegáns de még is vagány.:D

2012. jún. 14. 21:59
 4/18 A kérdező kommentje:
Sétálni a Duna mellé miután elfogyasztottunk valamit egy kávézóban.
2012. jún. 14. 22:01
 5/18 anonim ***** válasza:
Szerintem nem kell annyira kiöltözni. Persze nem otthoni szabad idő nadrágra gondolok, hanem egy városi ruhára.
2012. jún. 14. 22:06
 6/18 anonim ***** válasza:
farmer, póló és egy normális cipő :)
2012. jún. 14. 22:09
 7/18 A kérdező kommentje:
És az milyen pontosan?
2012. jún. 14. 22:09
 8/18 anonim ***** válasza:

Ugye most csak viccelsz?

Ruhában. -.-

Ne öltöztesselek is fel?

2012. jún. 14. 22:13
 9/18 A kérdező kommentje:
Igen légyszíves. Tudom hogy a lányok minden apróságra figyelnek, úgyhogy sokra megyek azzal, ha azt mondjátok, hogy vegyél fel egy farmert egy fehér pólót és szép cipot. Igen légyszíves aprólékosan oltoztessetek fel =)
2012. jún. 14. 22:18
 10/18 anonim ***** válasza:

Szóval sztem, mivel meleg van egy ujjatlan poló, ha jól érzed magad még egy sima pólót is felvehetsz. Lehet rajta minta, felirat is. Mondjuk egy FARMER gatya, lehet rövid(halász gatya) és hosszú is. Mivel duna partra mentek vehetsz fel sport cipőt. Itt a linkek: Ez is jó: [link]

[link]

2012. jún. 15. 11:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!