Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok nektek számít az, hogy egy pasi "milyen" autóval megy a randira?
Ha meglássátok az autót.. akkor már keletkezik bennetek egyfajta vélemény ?! pozitív , negatív..
Ha a srác a randi előtt elmegy érted és egy öreg / öregebb autóval megy az rontsa az esélyét vagy tök mind1 ,hogy mivel megy ..
pl. Lada 2107 VS. BMW X6 (csak a hasamra csaptam..)
előre köszi. F.18
/most készülök autót venni :D/
A kettő közül azért inkább a bmw-t vedd meg szerintem...
XD
"meglássátok", "rontsa" - Lyallllllly!!4négyöthat
Amúgy az olcsó kategóriából a Dacia Duster nagyon puncimágnes.
tökmindegy, hogy mivel megy.
és nem lássátok, hanem látjátok. és nem rontsa, hanem rontja. cigány vagy? igen, nekik van pénzük a mai világban autót venni.
köszi a válaszokat :)
----
:) jó is lenne egy x6-os de sajna arra nincs pénzem :/
----
bocsi ,hogy rosszul írtam .
nem vagyok cigány, szlovákiai vagyok és nem tudok tökéletesen magyarul írni. bocsi még 1x :)
nem ez alapján akarok venni..
csak érdekel a vélemény.
Mindig keresd a szótövet! A magyar helyesírásnak ez az alapja. :] Ha kell, építsd fel az egész szót elölről.
És politizáljunk MOST!
Mehet a pitába a szlovák banda, ha nem hagyja a magyarokat a saját nyelvüket használni. :/ Én nem rinyálok, ha románul, szlovákul, arabul, vagy akárhogy beszélnek itthon, ha értem, amit mondanak, akkor segítek is, ha azt kérik…
Igen,nekem számít!És meg lehet érte kövezni:)
De ha már nekem is van,akkor annyit azért elvárok,hogy a pasi is álljon ilyen szinten.Nem a márka a lényeg,hanem az,hogy lehetőleg ne a csaj furikázza a pasit(csak ha vészhelyzet van).
Pl.:ha megyünk nyaralni,akkor ne én vigyem már őt!
8.
Köszi a kis magyar helyesírási leckét :)
De azé a 'j' és 'ly' -vel kicsit hadilábon vagyok :/ :)
Nekem személy szerint semmi bajom a magyarokkal!
ha lenne "veletek" valami bajom akkor nem tanultam volna meg magyarul egy csaj végett. vagyis ő tanított engem csak "brahiból" és így össze is jöttünk, sokat nevettünk a kiejtésemen és a kezdő olvasásom végett.. de mind1. nem ide tartozik.
9.
éértelek , köszi :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!