Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miben menjen a fiú randira?
Első számú lépés. Nagy meleg miatt én egy rövid nadrágot ajánlok.
Rövid farmer nadrágot. Azt viszont hajtsd fel pontosan a térdet felé. Pont a térdet felett legyen, de ne rajta.
Cipőnek egy sport cipőt vagy torna cipőt ajánlok.
Ez így alulról egyben sportos és elegáns. Persze ha tiszta !!! Az a leglégenyesebb akár, hogy is néz ki!!!
Felülről pedig egy kicsit vagányabb felsőt ajánlok.
Én szeretem azokat a felsőket ami "V" nyakú enyhén és egyszinű. Mert az egyszinű mégis divatos felső azt sugározza, hogy kicsit férfiasabb és felnőtesebb vagy.
Nem úgy mint az ilyen agyon tapasztott nyelves meg halálfelejes csillogós felsők.
Mivel a kevesebb néha több!
Aztán egy kis parfum, lehelletedre mindig oda figyelj. Főleg ha előtte kavéztatok. Rágót mindenképp vigyél.
Ha rosz a lehelleted rögtön bukta.
Karkötő ha van. Óra a bal kézre és máris divatosan nézel ki. Ha nincs kiegészítő az se baj.
----------------------------------------------------------
Ha mégis inget vennél fel akkor kicsit feszülősebb, kockás divatos ingre gondoltam. Igaz, hogy én csak hosszú nadrággal venném fel.
Itt vannak a linkek amikre én gondoltam.
Cipő: Erre nem linkelek semmit! Én egy sötétlila converse torna cipőre gondoltam. De, bármilyen divatosabb sport cipő is megfelel. Csak, ne futó cipő.:D
Nadrág: [link] És hajtsd fel a térdet felé, úgy hogy majdnem rajta legyen ahogy mondtam:)
Póló: [link]
a póló szine meg olyan amilyen neked tetszik csak ne az a nagyon rikítós. pl egy narancs sárga, fekete fehér akármilyen.
Szerintem ebbe tuti nyerő leszel ha bármi kérdés írj. Aztán írd le, hogy-hogy sikerült:DD
Jah és egy jó bőr öv mint itt a képen. Nyárra a fehéret ajánlom mert jól észrevehető és divatos.
Még annyi, ha ing akkor ilyen szóba jöhet.
Ha meg tuti nyerőt akarsz akkor elkéne járnod kondizni.
Napozz sokat. De csak 14-30-15.00tól v 17.00-ig
Így nem leszel bőr rákos. Ha minden nap csinálod, persze ha az idő is engedi jó kis szined lehet.
Koszonom, utolsó hozzászólásomtól mindenkinek ment a zold pacsi.
A cipom kb így néz ki: [link]
sok dologra nem is gondoltam amit írtatok! A fehér ov+fekete ing+ farmer nagyon bejon (ha épp estefelé nincs nagyon meleg!) koszonom
Nem azért de ezt a cipőt lecserélném. Ez az előbbi amit küldtem az igen úgy jó pl.
Fekete ing+fehér öv+farmer+ makkos cipő
A makkos cipő pedig pl egy ilyen. Ez egyben elegáns és össze vetve macsós.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!