Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nem járok el szórakozni....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem járok el szórakozni. Lehet így pasim?

Figyelt kérdés

Csak a barátaim szüli-és névnapjára megyek el, illetve ha nekem van szülinapom, névnapom, akkor beülős helyre megyünk. 'Diszkóba' nem szoktam járni, nem szeretem. Nekem nem program az, hogy hétvégente elmenjek bulizni, iszogatni. Inkább gyülekezetbe megyek péntek este (nem hitgyüli!), illetve vasárnap templomba.

Ha beülős helyre megyünk, nem megyek leszólítani a pasikat. Moziban, városban, sehol nem megyek oda a pasikat leszólítani.

Ha nem vagyok suliban leginkább itthon vagyok, a gépembe vagyok 'belebújva', vagy dolgozom (két helyi rádióban)

Sehogy sem akar összejönni egy kapcsolat. Nem keresem görcsösen, csak azért jó lenne egy srác (lett volna alkalmam összejönni srácokkal, de nem akarok komolytalan pasit, nem akarok pár hét után szakítani, stb)

Megfordult a fejemben, hogy lehet, mert csúnya vagyok (ha valaki kíváncsi, küldök képet, és elmondja, mi a helyzet)

18l

2012. dec. 23. 20:19
1 2 3 4
 11/33 A kérdező kommentje:
Pedig lenne 'alkalmam' találni pasit. Nyáron voltam fesztiválon a rádió kapcsán, és 'hostess' munkákban is volt részem az elmúlt időben....
2012. dec. 23. 20:32
 12/33 anonim ***** válasza:
Ide is küldj képet:)
2012. dec. 23. 20:32
 13/33 anonim ***** válasza:
küldj képet:)
2012. dec. 23. 20:33
 14/33 anonim ***** válasza:
Nekem is jöhetnek a képek, légyszi privátban küld el.
 15/33 anonim ***** válasza:
én is ilyen otthon ülős tipusú csaj vagyok....sokaknak még fura is hogy én nem járok diszkóba meg iszogatni..a múltkor megittam egy fél pohár likőrt és megszédültem :D a barátnőim is mindig hívnak de hát ha egyszer engem ez nem vonz akkor nem lehet mit tenni meg szerintem egy diszkó nem is a legjobb hely ismerkedésre de ez csak az én véleményem volt :D 20/L
 16/33 anonim ***** válasza:

Én is így vagyok, csak én lányokat keresek ;)

Mindenki azt gondolja, hogy a diszkó a megoldás a pár találásra, de sztem meg a legrosszabb. Oda csak az olyanok járnak akik képtelenek komoly kapcsolatra. Olvastam egy oldalon róla ellenérveket. Egy diszkóba eleve kevesebb csaj jár mint pasi és azok is inkább csak szórakozásra vágynak, a pasik meg csak szexre és a hangos zene mellett nem lehet táncolni. Volt ott még jó sok minden, de nem jegyeztem meg.

A saját érveim ellene:

Nagyon jól kell kinézned egy bulihoz, sok pénz is kell hozzá és menő, divatos ruhák amik megint csak nem olcsóak. Ráadásul ha a barátaid is jobban kedvelik a beülős helyeket, akkor nem is lenne nagyon kivel menned.

Javaslom ismerkedj a suliban vagy a buszon vagy bárhol lehet. De ne gondold azt, hogy csak a bulikban lehet.

De én is azért kivi vagyok egy képre. Írj privit :P

2012. dec. 23. 20:38
 17/33 anonim ***** válasza:

Javítás:

hangos zene mellett nem lehet *beszélgetni*

18/F

2012. dec. 23. 20:40
 18/33 anonim ***** válasza:

Képet nekem is küldhetnél, cserébe küldök én is:)

22/F

2012. dec. 23. 20:48
 19/33 anonim ***** válasza:
Én is szivesen megnéznélek
2012. dec. 23. 20:48
 20/33 anonim ***** válasza:
Nem, így valóban nem lehet pasid! Főleg mert még csak válaszolni sem vagy hajlandó egy levélre!
2012. dec. 23. 20:58
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!