Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem járok el szórakozni. Lehet így pasim?
Csak a barátaim szüli-és névnapjára megyek el, illetve ha nekem van szülinapom, névnapom, akkor beülős helyre megyünk. 'Diszkóba' nem szoktam járni, nem szeretem. Nekem nem program az, hogy hétvégente elmenjek bulizni, iszogatni. Inkább gyülekezetbe megyek péntek este (nem hitgyüli!), illetve vasárnap templomba.
Ha beülős helyre megyünk, nem megyek leszólítani a pasikat. Moziban, városban, sehol nem megyek oda a pasikat leszólítani.
Ha nem vagyok suliban leginkább itthon vagyok, a gépembe vagyok 'belebújva', vagy dolgozom (két helyi rádióban)
Sehogy sem akar összejönni egy kapcsolat. Nem keresem görcsösen, csak azért jó lenne egy srác (lett volna alkalmam összejönni srácokkal, de nem akarok komolytalan pasit, nem akarok pár hét után szakítani, stb)
Megfordult a fejemben, hogy lehet, mert csúnya vagyok (ha valaki kíváncsi, küldök képet, és elmondja, mi a helyzet)
18l
Miért ne lehetne? Legtöbbször akkor és olyan helyen találja meg a párját az ember amire még álmában sem számított.
Legvégső esetre meg marad a társkereső. ;)
Őszintén szólva,így tényleg nehéz lesz pasit szerezni.Ha otthon ülsz,akkor nem fogja a jópasi rádtörni az ajtót..
Én javaslok egy tánciskolát.Tuti ismerkedős hely
Küldj képet. :D
Amúgy 20:28-as nem csodálom, egy fiúnak még amúgy is nehezebb pasit találnia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!