Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez tényleg kizáró ok?
Nem 40-50 éves vagyok, hanem még csak 23, de ahogy megtudja egy lány, hogy nekem még nem volt eddig barátnőm, egyből felszívódik.
Baromira elegem van most már, titkolhatnám, de én egy őszinte srác vagyok, és ha ezt nem tudják elfogadni, akkor inkább egyedül maradok...
17-22 éves lányok után szoktam érdeklődni, de ahogy elárulom, hogy kezdő vagyok még a lányok terén, nem nagyon ismerkedtem eddig, egyből lelécelnek... (Nyilvánvalóan ezt nem így adom elő)
Istenem, jól megvoltam a haverokkal, nem kerestem senkit egészen tavaly év végéig. Ribancokat meg lekoptattam, most meg mindegyik menekül ahogy megtudja...
Faszomat már, de ha meg nem mondom meg, az lesz a baj, hogy bénán csókolok...
Istenem, 22 évesen éreztem csak készen magamat egy kapcsolatra, addig nem érdekeltek a lányok, megvoltam elégedve annyival, hogy csak megnéztem magamnak a csinosabb lányokat. Nem hiszem el, hogy ez ilyen nagy baj...
Nem értem. Miért kéne elmondani egy randin,hogy Neked még nem volt barátnőd? Nekem soha eszembe nem jutna megkérdezni a másiktól,hány partnere volt. Te minek traktálod a másikat ilyennel? Ha meg nyíltan rákérdeznek,akkor valószínű valamit nagyon bénán csinálhatsz.
Amúgy vigasztalásul közlöm,hogy a legtöbb férfi,hiába volt már nője, bénán csókol és rossz az ágyban. Szóval nem vagy lemaradva,mert nem a gyakorlat teszi a mestert:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!