Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ez tényleg kizáró ok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez tényleg kizáró ok?

Figyelt kérdés

Nem 40-50 éves vagyok, hanem még csak 23, de ahogy megtudja egy lány, hogy nekem még nem volt eddig barátnőm, egyből felszívódik.

Baromira elegem van most már, titkolhatnám, de én egy őszinte srác vagyok, és ha ezt nem tudják elfogadni, akkor inkább egyedül maradok...

17-22 éves lányok után szoktam érdeklődni, de ahogy elárulom, hogy kezdő vagyok még a lányok terén, nem nagyon ismerkedtem eddig, egyből lelécelnek... (Nyilvánvalóan ezt nem így adom elő)

Istenem, jól megvoltam a haverokkal, nem kerestem senkit egészen tavaly év végéig. Ribancokat meg lekoptattam, most meg mindegyik menekül ahogy megtudja...

Faszomat már, de ha meg nem mondom meg, az lesz a baj, hogy bénán csókolok...

Istenem, 22 évesen éreztem csak készen magamat egy kapcsolatra, addig nem érdekeltek a lányok, megvoltam elégedve annyival, hogy csak megnéztem magamnak a csinosabb lányokat. Nem hiszem el, hogy ez ilyen nagy baj...

2012. dec. 23. 12:48
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Szerintem a modoroddal van gond,jó nagy gond...
2012. dec. 23. 12:49
 2/14 fünof ***** válasza:
ne mondd el nekik h kezdő vagy. qrvázz egyet és megjön az önbizalmad
2012. dec. 23. 12:55
 3/14 anonim ***** válasza:

Ha nem zavar, hogy nem vagy teljesen őszinte, akkor kerüld a témát, vagy mondd azt, hogy régebben volt. Ha mindenképp el akarod mondani, akkor kénytelen leszel olyanra várni, akit ez a dolog nem zavar. Vannak ilyenek is, csak tudni kell, hol keressed.

Engem az lep meg, hogy lehet, hogy nem érdekeltek a lányok 22 éves korodig? Azért jó pár év eltelt azóta, hogy mozgolódni kezdett az öcskös, ennyi év alatt csak bepróbálkozik az ember 1-szer 2-szer, vagy érzelmeket kezd el táplálni valami csajbarát iránt. Ha itt nem akarod leírni, küldj privátot.

2012. dec. 23. 13:00
 4/14 A kérdező kommentje:

3. Éreztem érzéseket, tetszettek is a lányok. De 18 éves koromig egy elhízott csúnya antiszocilás tini kocka voltam. Aki magába is beszélte, hogy úgy se lenne esélye.

Gimi után kezdtem csak foglalkoznia külsőmmel, utána változott meg az élethez való felfogásom is bizonyos mértékben.

18 felett már nem érdekelt, már lecsillapodtak a hormonok, úgy voltam majd lesz valahogy. Én nem kezdeményezek, de ha az élet úgy hozná, nem zárkózom el előle. Hát nem hozott semmit, én pedig nem nyitottam egészen 22 éves koromig

2012. dec. 23. 13:06
 5/14 anonim ***** válasza:

hát figy, ha nem is mondják ki, de egy normális lánynak még jó h igen furcsa ha egy srác 22 évesen még szűz vagy még bnője se volt, ne viccelj ,..

és pl eddig mit csináltál a hormonjaiddal h ne zakkanj meg ? :)

én inkább azt hallom sorra h 15 évesen már nem is találok szűz fiút, sőt naponta dobálja a csajokat, szal ez a 22 év nekem nagyon meredek, de semmiképpen se olyan egyszerű h "csak most állok készen", mert a tizenéves korban szerzett tapasztalatok, pszichoszexuális fejlődés a legmeghatározóbb egy ember életében ... most ha ez nálad kimaradt, na annak is van ám valami háttere, oka, és lehet h érdemes lenne megnézni mi az, mert sztem így valami nem oké, de hát te tudod persze.

2012. dec. 23. 13:09
 6/14 anonim ***** válasza:
9%
Az nem jutott eszedbe hogy mindemellé valszeg ronda is vagy?! ._.
2012. dec. 23. 13:13
 7/14 anonim ***** válasza:

6-os, azért ne felejtsd el, hogy azok a 15 éves fiúk, akik dobálják a csajokat, a tipikus nagy arcok, zselézett hajjal, menő cuccokkal, vannak ők, meg van az a csopot, amelyik bevallása szerint a kérdező volt, ők mukkani se mernek, olyan alacsonyan van az önbizalmuk az első csoport miatt.

Kérdező, azt furcsállom h 18 éves korodtól már nem voltál annyira rájuk kattanva, de ha nem volt sok önbizalmad, érthető. Egyébként milyen gyakran próbálkozol a lányoknál? Mikor táncolnak vissza, már az elején, vagy randizol velük, és a következőre nem jönnek el? Vagy online ismerkedsz velük?

2012. dec. 23. 13:16
 8/14 anonim ***** válasza:

De mégis minek mondod ezt el magadról? Persze, ha rákérdez egy csaj, mondd el, hogy ez a helyzet, de alapból nem kell megemlíteni. Na meg ha elkezded bárkinek ezt a szöveget, hogy jaj én kezdő vagyok, nem tudok csókolni...stb, akkor nem csodálom, hogy bárki is menekülőre fogja, olyan dolog miatt nyavalyogsz, ami tök felesleges, úgyis menni fog, ha arra kerül a sor. Viszont ez a viselkedés meg nyafogás/önsajnáltatás cseppet sem férfias, ilyen idősen meg azért már fontos, hogy tudj férfiasan viselkedni.

Konkrétan azzal a ténnyel semmi probléma nincs, hogy nem volt még barátnőd, szóval biztos vagyok benne, hogy azért nem tetszik ez a lányoknak, mert rosszul adod elő.

21L

2012. dec. 23. 13:18
 9/14 anonim ***** válasza:
Ne legyél őszinte, mert akkor sose lesz normális kapcsolatod! Egyébként igaza van az egyik előttem szólónak, valszeg nem is nézel ki túl jól, különben lett volna már bnőd.
2012. dec. 23. 13:20
 10/14 anonim ***** válasza:
49%

figy, kitaláltam a megoldást neked !!!!

mondd azt h meleg vagy de csak most ébredtél rá h a csajok is vonzanak, aztán meglátod, tapadni fognak h bebizonyítsák h te szereted a lányokat :)

2012. dec. 23. 13:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!