Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Nálatok kizáró ok, ha egy csajnak rövid haja van?
férfi rövid/ kopasz, nő meg hosszú, szinte fenékig érő egyenes természetes haj. EZ így a tökéletes. Fordítva egyszerűen nem néz ki jól. Nőt én túl fiúsnak tartom kinézetre ha rövid a haja, még ha nagyon szép nőies arca van akkor esetleg összképben elfogadható, de egyébként olyan illúzióromboló. Ugyanúgy ,ahogy férfiban meg bu-zis, femilén kinézetelű, ha hosszú a haja. Nem igazi kan.
A kleopátra frizura viszont nem rossz! De ha olyan frizurát kérdezel, mint ami Máté Krisztinának van, azt felejtsd el, nagyon nem néz ki jól az olyan.
ÚÚÚ, én meg pont mostanában vagyok nagyon ráidulva a rövidhajú lányokra. Ha az alakja is jó, és jól áll neki a rövid haj az nagyon vagány!
Üdv.
Van akinek nem is áll jól a hosszú haj. Láttam pár rövid hajú csajt, aki után csorgattam kb a nyálam. Mutatsz nekem képet privátban? Könnyebben válaszolok.:D Na meg kíváncsi vagyok rád.:D
20F
Nem kizáró ok, de akárhányszor ránéznék, mindig az jut eszembe, hogy mennyire jó csaj lehetne, ha növesztene egy kis hajat.
Sajnos még nem láttam olyan lányt, akinek a rövid haj állna a legjobban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!