Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok, milyen külsőségek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, milyen külsőségek azok, amik már kizáró okot jelentenek nálatok?

Figyelt kérdés
Valamikor nagyon "jóképű" srác voltam, de a sors kicsit babrált velem és sajnos krónikus betegségem van. Sok műtétem volt, vékonyabb vagyok az átlagnál, ez ellen nem tudok tenni. A bal karomon volt a legtöbb műtét, mindig lekötve hordom, mert "nem szép". Ruha alatt nem látszanak. A lényeg ezek mennyire befolyásoló tényezők nálatok, merjek kezdeményezni?

2012. dec. 10. 19:52
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Nyugodtan merj!!!Ez nem lehet kizáró ok!
2012. dec. 10. 19:55
 2/12 anonim ***** válasza:

Az nem gáz, amit írsz. Kezdeményezz nyugodtan :)

Nálam az a kizáró ok, ha az illetőnek rohadnak a fogai vagy lepedékesek, izzadtságszaga van, szóval ilyen igénytelen dolgok...

2012. dec. 10. 19:59
 3/12 anonim ***** válasza:
Nem tudom a többi lány mit szólna, de engem egyáltalán nem zavarna. Ha nem önszántadból vagy szórakozásból csináltad, akkor szerintem semmi szégyellnivaló nincs rajta és itt nyilván nem erről van szó.
2012. dec. 10. 20:01
 4/12 A kérdező kommentje:
Igazából volt egy barátnőm 4 évig ( most 23 éves vagyok ), azt is nagy véletlen hozta össze, de sajnos nem úgy alakult, ahogyan szerettük volna, ezért vége lett, csak azóta még több heget beszereztem. Amúgy odafigyelek magamra szépek a fogaim és ismerem a szappant :)
2012. dec. 10. 20:03
 5/12 A kérdező kommentje:
Örülök, hogy ilyen válaszokat kaptam, köszönöm szépen. :) Amúgy már felregisztráltam egy társkereső oldalra, csak nagyon sok negatív tapasztalatom volt, ott is őszintén leírtam ezeket.
2012. dec. 10. 20:05
 6/12 anonim ***** válasza:

Engem csak olyan dolog taszítana, amit a fiú önszántából követ el, vagy nem akar változtatni valami előnytelen dolgon. Pl. ha rohadnak a fogai, de nem megy el fogorvoshoz, vagy büdös, szakadt ruhákban jár, vagy az egész teste tele van óriási tetoválásokkal... ilyen sráccal nem tudnék járni.

De az, hogy az átlagnál soványabb vagy, és műtéti nyomok vannak a karodon, egyáltalán nem kizáró ok... Nyugodtan merj kezdeményezni, hidd el, sok lánynak nem a "tökéletes" külső kell! :)

2012. dec. 10. 20:05
 7/12 anonim válasza:
én kifejezetten nem szeretem a "jóképű" pasikat, sokkal szeretem, ha valakin vaami érdekeset látok :))
2012. dec. 10. 20:10
 8/12 anonim ***** válasza:

Őszinte leszek, nem tartom valószínűnek, hogy egy nagyon vékony (nálam vékonyabb) fiú iránt komolyabb vonzalmat tudnék érezni, legalábbis eddig nem volt erre példa.

Ellenben a sebhelyek/foltok (nem tudom, mi van pontosan a kezeddel) már kevésbé zavarnak, semmiképp sem jelentenek kizáró okot.

Bár ez is olyan, hogy ha a macis (inkább kövér jelenleg :D) párom ne adj isten beteg lenne, és lefogyna 50 kilóra, hát biztos, hogy nem szeretném kevésbé.

Na mindegy, a lényeg, hogy rengeteg lány kifejezetten a vékonyabb fiúkat szereti, de legalábbis nem zavarja őket, úgyhogy semmiképp se kell lemondanod a kezdeményezésről.

2012. dec. 10. 20:13
 9/12 A kérdező kommentje:
Utolsó, én akkor nem vagyok az eseted! :) Én 55 kiló vagyok. Amúgy nem csak a kezemen vannak műtéti hegek, a hasamon és a hátamon is. Valaha amúgy voltam 70 kiló is ( kb. 170 centihez ), de lefogytam 35! kilóra és utána híztam, most fel 55 körülire!
2012. dec. 10. 20:17
 10/12 anonim ***** válasza:

Nem, ez nem kizáró ok. Nálam is a fogak tisztasága, meg a szag fontos, a fültágítótól, piercingtől rosszul vagyok, vagy ha alacsonyabb nálam (165cm) vagy ha kisebb a lába mint nekem. (36-os)

21/L

2012. dec. 10. 20:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!