Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, milyen külsőségek azok, amik már kizáró okot jelentenek nálatok?
Az nem gáz, amit írsz. Kezdeményezz nyugodtan :)
Nálam az a kizáró ok, ha az illetőnek rohadnak a fogai vagy lepedékesek, izzadtságszaga van, szóval ilyen igénytelen dolgok...
Engem csak olyan dolog taszítana, amit a fiú önszántából követ el, vagy nem akar változtatni valami előnytelen dolgon. Pl. ha rohadnak a fogai, de nem megy el fogorvoshoz, vagy büdös, szakadt ruhákban jár, vagy az egész teste tele van óriási tetoválásokkal... ilyen sráccal nem tudnék járni.
De az, hogy az átlagnál soványabb vagy, és műtéti nyomok vannak a karodon, egyáltalán nem kizáró ok... Nyugodtan merj kezdeményezni, hidd el, sok lánynak nem a "tökéletes" külső kell! :)
Őszinte leszek, nem tartom valószínűnek, hogy egy nagyon vékony (nálam vékonyabb) fiú iránt komolyabb vonzalmat tudnék érezni, legalábbis eddig nem volt erre példa.
Ellenben a sebhelyek/foltok (nem tudom, mi van pontosan a kezeddel) már kevésbé zavarnak, semmiképp sem jelentenek kizáró okot.
Bár ez is olyan, hogy ha a macis (inkább kövér jelenleg :D) párom ne adj isten beteg lenne, és lefogyna 50 kilóra, hát biztos, hogy nem szeretném kevésbé.
Na mindegy, a lényeg, hogy rengeteg lány kifejezetten a vékonyabb fiúkat szereti, de legalábbis nem zavarja őket, úgyhogy semmiképp se kell lemondanod a kezdeményezésről.
Nem, ez nem kizáró ok. Nálam is a fogak tisztasága, meg a szag fontos, a fültágítótól, piercingtől rosszul vagyok, vagy ha alacsonyabb nálam (165cm) vagy ha kisebb a lába mint nekem. (36-os)
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!