Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most jelentenék neki többet, mint egy osztálytárs?
Van egy fiú az osztályban, aki tetszik nekem pár napja. Eddig nem tetszett, nem is nagyon figyeltem rá, majd csak egyszer egy álom miatt (vele álmodtam) megtetszett. Ebben az évben a tanár a fiú mellé ültetett. Nem ültünk mindig egymás mellett, csak néhány órán. Néhány órán beszélgettünk is pl: suliról, hétköznapokról, stb.. Mostanában észrevettem, hogy 1-2 órán hátrafordul, rám néz, majd mosolyog én meg visszamosolygok rá. Rám néz, mert mögöttem szinte csak néhány fiú ül, és biztos nem rájuk mosolyog.. Szünetekben nem nagyon szoktunk beszélgetni, mert általában a barátaival van vagy a barátnőjével. (Nem lehet komoly a kapcsolat, 2-3 hónapos lehet, a többi 3 is kb ennyi ideig tartott, vagy picivel tovább.) Megfigyeltem, hogy velem úgy aranyosabban is viselkedik, mint néhány lánnyal az osztályban. A múltkor még meg is kérdezte, hogy jövőre ülnék-e mellette, de ezt is olyan aranyosan. Gondoltam arra is, hogy csak azért kedves hozzám, mert ilyen kis okos lánynak néz, segítettem is neki össz. 2 dolgozatában 1-2 fogalmat, de más is segített már neki többet is (ami jó lett), aki mellé pont beült.. Nem biztos, hogy emiatt, mert van még tőlem okosabb lány is, ő is segített neki, de vele nem is foglalkozik. Amúgy az órán megfigyeltem, hogy másra nem is néz rá mosolyogva, de ezt már akkor kezdte el csinálni, mikor még nem tetszett nekem.
Szerintetek most miért csinálja ezeket? Amúgy ilyen "bulis", de mostanában visszafogta magát az utóbbi 1-2 hónapban, és már kezd komolyodni, nem olyan gyerekes mint néhány fiú az osztályban. Többet jelentenék neki, mint egy szimpla osztálytárs? Mostmár nem, de jövő tanévben hogyan közeledjek én is hozzá?
Bocsi, hogy ilyen hosszúra sikerült. Amúgy 9.-esek vagyunk.
Hát nem tudom,a fiúkon elég nehéz eligazodni.
Nyáron fogtok találkozni?
Azt gondoltam, csak barátként tekint rád, de amint elolvastam, hogy van barátnője, biztos is lettem a dologban.
23/N
Ne haragudj, de őszinte leszek. Szerintem látja, hogy bejön neked, te meg még segíted is, jó hogy kedveskedik, de ebből nem lesz kapcsolat, pusztán érdekember, ennyi.
23/N
még mindketten 15 évesek vagyunk.
amúgy nem láthatta rajtam, hogy tetszik nekem, mivel még amíg tartott a suli, addig nem is tetszett, csak most suli végén vele álmodtam, és elkezdtem azon gondolkodni, hogy vajon most miért így viselkedik velem.. meg amúgy nem csináltam félreérthető dolgokat, amiből arra következtethetett, hogy tetszik nekem, sőt, majdnem hogy lesz*rtam (bocsi a szóért), nem is nagyon érdekelt még akkor ez a fiú..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!