Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, mit szólnátok ha utcán rácsapnék a seggetekre, aztán, mikor szembenéznétek velem, mosolyognék, és dícsérném, hogy milyen formás? Xd
Te értelmes kérdező!
Én egy nagyon jólnevelt lány vagyok, de az biztos, hogy egy kiba*ott nagyot kapnál ököllel,hogy eltörjön az orrod. Utána kicsavarnám a kezed, jól hátrafeszíteném, seggberúgnálak és elküldenélek a jóanyádba.
Sok sikert a seggrepacsihoz! :) 17/L
Utolsó:
Szerinted meg tudnád csinálni a leírtakat egy 24 éves fickóval? Kétlem...
utolso vagyok.
igen megtudnam csinalni, eleg regota uzok olyan sportot ami hasznomra valna ebben
Vissza mosolyognék és pofán vágnálak!
Kétszer.
De azt is mosolyogva! :D
Na, én a srác helyében ki is vertem volna a fogadat.
Nem minden férfi hagyja magát. És ha ilyet fogsz ki, akkor igen, lehet hogy kitöri a nyakadat. ;)
Mint minden nő, te is nagyon kemény vagy itt az interneten, de a valóságban persze semmi esélyed nem lenne. :) (Be lennétek sz@rva, hogy esetleg Bándy Kata sorsára juttok.)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!