Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, mit szólnátok ha utcán rácsapnék a seggetekre, aztán, mikor szembenéznétek velem, mosolyognék, és dícsérném, hogy milyen formás? Xd
Sok értelme nincs,NAGYON RITKÁN csináltam olyat,LEGTŐBBSZŐR buliban,és olyannal AKI NAGYON SZÉP :)
Sok értelme nincs,ha nem tetszem a csajnak,HA VAN EGY KIS VONZALOM,AKKOR IGEN :)akkor van értelme jobban :)
Ja és bocsi, azt kifelejtettem, hogy teljesen mindegy, hogy hol történne (buli/utca, akármi...). És attól is független, hogy bejönnél-e külsőleg vagy sem, mert ha valaki ilyet tesz, az tuti, hogy nem a legintelligensebbek közé tartozik, sőt. Úgyhogy tökmindegy, hogy milyen kinézetű. :)
(#25 voltam)
Simán visszakézből kapnál egy nagyot.
Utána rögtön le is üvölteném a fejed.
24 éves létedre ha ezt csinálod akkor azt mondom hogy az érzelmi intelligenciád az 5 éves szinten maradt.
Éretlen vagy a felnőtt kapcsolatteremtéshez...fel kéne nőnöd gyorsan.
Nem hiszem hogy bárki is jó néven venné ha idegenként betörnél az intim szférájába....
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!