Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gátlások leküzdésére mit tegyek?
Figyelt kérdés
Pián kivül, mit lehet tenni hogy laza tudjak lenni idegenekkel, legyen ez nő vagy pasi.Ha elútasitóan, nem barátságosan reagálnak, nagyon hamar elmegy az önbizalmam, pedig még olyan helyzetekből is ki lehet hozni valami jót.
Ha már rondán néz rám, elmegy a kedvem egy szempillantás alatt és továbbállok.És hát tudja itt mindenki, hogy leszólitásnál, nagy az esély rá, hogy szar reakcióba részesülj.
2012. dec. 22. 18:02
1/2 anonim válasza:
Nem értem,hogy ha elutasító,barátságtalan és még rondán is néz rád,miért akarod folytatni a már eldőlt játszmát?Szólítottam már le,illetve szólítottak már le az utcán,de mindig egyértelmű volt a tetszés reakció.
2/2 A kérdező kommentje:
Rossz szavakat használtam.Elutasitó legyen inkább távolságtartó.Tehát alapból nem egyértelmü, hogy a csajnál érdemes-e próbálkozni vagy sem.Csak idő kérdése, vagy nem...
2012. dec. 25. 23:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!