Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gátlások a szexben? (vallás)
18 éves vagyok a párom 33 és muszlim.
én pedig katolikus.a családommal szoktunk templomba járni,a kisöcsém is most volt elsőáldozó.
fontosnak tartom a vallást,hiszek Istenben,tisztelem Őt és az Egyházát.
a párommal másfél éve vagyunk együtt,nagyon szeretem,de amikor szeretkezünk(vagy maszturbálok) akkor sokszor lelkiismeret furdalásom lesz emiatt,hogy ezt nem szabadna.
a kapcsolatunk komoly,úgy érzem valóban sorsszerű találkozás volt a mienk és vele szeretném leélni az életem,az ő szándékai is abszolút komolyak.
a családomban sosem volt tabu a szex,sőt talán még túlságosan szabadan is vállalták ezt a dolgot.
de én akkor sem vagyok nyugodt emiatt.
elöző:D:D:D:D
amugy én nem egészen értem,a legjobb barátnőm muszlim,és ő tiltva van a férfiaktól minden téren,szóval nem tudom a te barátod mennyire lehet vallásos..
Gondolom az a kérdés hogyan változtathatsz ezen?
Egy filmben volt egy fiatal párnak hasonló problémája,ott azt mondta nekik a csávó: "képzeld hogy ott van Isten a hálószobádba.Köztetek.Képzeld azt hogy a farkad Isten"
Jó,ez lehet kicsit durva egy vallásos embernek,de el kell fogadni hogy a szexualitás az élet nagyon fontos része,és egyáltalán nem bűn!!!Mindig is élvezték az emberek,és fogják is!!Az ókorba mekkora orgiákat rendeztek,teljesen megszokott volt!
A testnek kijár a szex!!!Olyan mint a szellemnek egy jó könyv,a testet a szex táplálja!És nagyon egészséges is!:)Ugyhogy felejtsd el a tabukat!!
a barátom volt már nős,de elvált szóval ő modernebb felfogású a szex terén,mint én.
igazából a kérdesem az,hogy szerintetek jogosan érzem magam bűnösnek magam amiatt(szex,maszturbáció)?
nagyon sokan azt mondják nem,de valahogy én nem tudok megnyugodni(amúgy nagyon-nagyon maximalista vagyok minden téren).de azt is tudom,hogy pl. egyházi esküvőnk nem valószínű,hogy lesz és akkor egész életemben lelkiismeret furdalással kéne szeretkeznem...?
Most az a bajod, hogy házasságon kívül élsz nemi életet.
A saját lelkiismereteddel neked kell ezt megharcolnod. Ebben itt senki sem tud neked tanácsot adni, mert nem is lehet.
ha szarul érzed magad tőle ne csináld
ha meg jó a szex és élvezed, akkor csináld
élvezem ,csak utána van ez a hülye érzés.
bár lehet,hogy tényleg én dramatizálom túl a dolgokat.
döntsd el h bűntelenül, lelkiismeretfurdalás nélkül akarsz élni, vagy jókat dugni.
ha sikerült, szólj
de ez akár kihathat a kapcsolatotokra is..
jó..nekem más a világszemlém
de sztem felesleges ezen aggódnod.
én nem értem az embereknek miért kell megvonniuk maguktól az élvezetet..
ha neked erre van szükséged, akkor erre van.
szeretitek egymást, és ehhez a szex is hozzátartozik, úgy hogy sztem ne aggódj :) vagy esetleg beszélgess a barátoddal erről hátha ő el tudja tüntetni azokat a fura érzéseket:)
köszi a válaszokat.
úgy lesz a legjobb,ha ezt tényleg a barátommal megbeszélem.végülis van különbség e között,meg a paráznaság között,hiszen én szerelemből szexelek a párommal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!