Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Gátlások a szexben? (vallás)

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gátlások a szexben? (vallás)

Figyelt kérdés

18 éves vagyok a párom 33 és muszlim.

én pedig katolikus.a családommal szoktunk templomba járni,a kisöcsém is most volt elsőáldozó.

fontosnak tartom a vallást,hiszek Istenben,tisztelem Őt és az Egyházát.

a párommal másfél éve vagyunk együtt,nagyon szeretem,de amikor szeretkezünk(vagy maszturbálok) akkor sokszor lelkiismeret furdalásom lesz emiatt,hogy ezt nem szabadna.

a kapcsolatunk komoly,úgy érzem valóban sorsszerű találkozás volt a mienk és vele szeretném leélni az életem,az ő szándékai is abszolút komolyak.

a családomban sosem volt tabu a szex,sőt talán még túlságosan szabadan is vállalták ezt a dolgot.

de én akkor sem vagyok nyugodt emiatt.

2011. jún. 8. 17:00
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Nézd, tudom hogy nem foglak tudni meggyőzni, de azért elmondom. Nem tudom hogy neked feltűnt-e már, hogy a legtöbb( de lehet hogy minden) vallásba a szex egy tabu téma. Rossz dologként van beállítva. Érdekes nem? Azért lettek ezek régen kitalálva hogy az embereket érzelmileg tudják befolyásolni, zsarolni. Abba belegondoltál már hogy ez a vallásosdi lehet hogy nem való neked? Ha az egész családod az akkor te is csak azért vagy az mert úgy neveltek. Hidd el hogy semmit nem számít hogy csinálsz és mit nem magaddal vagy a barátoddal. A vallás egy börtön hidd el.
2011. jún. 8. 21:31
 12/12 A kérdező kommentje:

nem érzem börtönnek a vallást abszolút.

nem a családom miatt vagyok vallásos,nekik is szabadabb a felfogásuk nemcsak szex terén a vallástól függetlenül.

nekem ezek a dolgok tényleg belülről jönnek,hiszek Istenben,szeretem őt és nagyon-nagyon sokat köszönhetek Neki,hiszek az imádság erejében.

lehet igazság abban,hogy a régi korokban így próbálták megelőzni pl. a nemkívánt terhességet meg ilyesmiket.

mindenképp igyekszem legyőzni magamban ezeket a rossz érzéseket,hiszen a barátomat is szeretem és a szex nagyon fontos a jó kapcsolathoz.

az ő vallása sokkal szigorúbb mégis el tud ettől vonatkoztatni,én is megpróbálom.

hiszen azért van különbség akozött,hogy én szerelemből szeretkezek a párommal és aközött,hogy vannak akik fűvel-fával csinálják.

2011. jún. 9. 20:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!