Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A vallás és a szex ellentmondásáról, illetve kapcsolatárómi a véleményetek? (konkrétum lennt)
Egy érdekes történet miatt alakultak ki bennem kérdések egy barátomról,amit most gondoltam megosztok veletek.
Egy csaj és egy pasi megismerkednek egy bulin(mindkettővel jóban vagyok) a pasi mélyen keresztény vallású,kereszt lóg a nyakán,templomba jár,a csaj hétköznapi,saját elvei szerint éli mindennapjait,"magában hisz".
A két fél nagyon megtalálja a hangsúlyt elsőre is,majd a srác rányomul azon az éjszakán(kicsit ittasan) és áthívja magához,majd lefeküdnek.
Aztán a srác kijózanodik,de nem bánja meg amit tett,sőt,azon a héten 4x áthívja magához és megint lefeküdnek,majd a 4.alkalom után,közli a csajjal(aki amúgy idősebb a pasinál 3 évvel..) hogy megbánta amit tett mert szerinte ez bűn,és inkább azt a lehetőséget ajánlja fel a csajnak,hogy legyenek barátok,csak szex ne legyen köztük...
Szerintetek ez mire enged következtetni?Arra talán hogy a srác egy álszent ember aki nem képes az általa kiválsztott elvei/normái szerint élni?Nekem teljesen így jött le,ha szerinte bűn lett volna,akkor azt az első alkalommal is megmondta volna(nem számitom bele azt amikor ittas volt)
Szóval nekem ez az egész fura,véleményeteket várom:)
Lehet, hogy álszent dolog, de mit érdekel ez téged?
Nem a te dolgod, hanem az övék.
Ha megbánták, mindketten hülyék voltak, ha nem, akkor meg jól tették. Ezen kár töprengeni.
Én is vallásos vagyok, de azt, hogy lefeküdjek valakivel, nem tartom bűnnek, mert az emberi természetemből fakad.
A srácnak így volt könnyebb,hogy arra fogja, hogy bűn, mert nem talált jobb kifogást, hogy dobja a megunt csajt.
Mivel fentebb említettem,hogy az illető csaj a barátom,és próbálok neki segíteni hogy vajon miért "rázta" le 4 alkalom után,gondoltam leirom a sztorit és várom a véleményeket.
Kihasználni másokat szép dolog főleg egy mélyen vallásos embertől?
Erre gondoltam én is,hogy valószinüleg csak megunta a csajt,(akit megismétlem a BARÁTOM),csak szerintem ez egy elég aljas dolog,pont arra voltam kiváncsi,hogy egy vallásos ember ,mit gondol erről,szóval szó sincs arról hogy bűn lenne...
Mellesleg nem,egyszóval sem említettem hogy a csaj megunta volna,ha megunta volna,akkor nem tettem volna fel a kérdést mert már nem lenne fontos annyira...
Bizonytalan ember. Később se lesz más az ilyen férfiból.
Ha fordított lenne a felállás, tehát a lány lenne vallásos, akkor sem mondanék mást.
A bizonytalanságát a vallásba takargatja.
Részegen alkalmi dugok, aztán meg jön a bűntudat, mert ja én amúgy mélyen vallásos vagyok.
Jó is ez, mikor felnevelnek egy attitűddel, csak aztán az emberkéből teljesen más jön ki, jól össze lehet zavarodni.
Túl kell rajta lépni.
ez így nem kóser, lehet hogy kamuzik és ezzel próbálja lerázni a csajokat hogy sokat kitudjon próbálni( járj utána, hogy máskor is csinált e már ilyeneket) ha igen akkor egy utolsó senkiházi. Ha pedig ez volt az első eset akkor pedig ez van nincs mit tenni emberek vagyunk gyarlók ráadásul.
Elesünk próbálunk felállni.
Nem akarok senkit offolni, de ti nagyon el vagytok tévedve.
Attól, hogy valaki keresztény, nem azt jelenti hogy ne bulizzon, meg ne igyon!
Mutassatok már egy bibliai helyet, ahol az van, hogy ne bulizz és ne igyál? Akiről ti beszéltek, az a szerzetes! De attól, hogy valaki keresztény, még nem egyből szerzetes!
És ha lefeküdt azzal a lánnyal, akkor mivan? Nem hagyta ott, hanem keresi továbbra is, vagyis számára nem csak1 éjszaka volt! Most meg ez a baj? Ha nem keresné, akkor meg az lenne, hogy csak kihasználta?
Nem, nem ez a srác álszent...hanem inkább, kérdező, te vagy mérhetetlenül irigy, mások dolgaiban vájkáló. És ez az, ami a kereszténységgel nem fér össze, nem az, ha valaki néha lerészegedik.
Szerintem nem kéne kötekedni,de úgy látszik némely emberből érdekes indulatokat vált ki ez a kérdés ;)
Nem fér össze a kereszténységgel?Szerintem el se olvastad amit írtam, a kérdést majdhogynem a barátom nevében írtam,mert ő nem tudja hogy kell használni az oldalt,úgyhogy alap hogy mivel a barátom megírom helyette is a kérdést,meg azért a barátom,szerintem normális reakció egy barát részéről hogy megvédi,és ha EZ nem fér össze a kereszténységgel,akkor nem vagyok keresztény,egyébként sok ember keresztény de ő mondta hogy bűn Isten színe előtt,ő VALLÁSOS,szóval szerintem olvasd el rendesen mit írtam mielőtt letámadsz:)Mivel én csak az ő szavait idéztem,de látom egyeseknek nincs jobb dolguk mint kötekedni anélkül hogy rendesen elolvassák mást mit ír,gratulálok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!