Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A vallás és a szex ellentmondásáról, illetve kapcsolatárómi a véleményetek? (konkrétum lennt)
Egy érdekes történet miatt alakultak ki bennem kérdések egy barátomról,amit most gondoltam megosztok veletek.
Egy csaj és egy pasi megismerkednek egy bulin(mindkettővel jóban vagyok) a pasi mélyen keresztény vallású,kereszt lóg a nyakán,templomba jár,a csaj hétköznapi,saját elvei szerint éli mindennapjait,"magában hisz".
A két fél nagyon megtalálja a hangsúlyt elsőre is,majd a srác rányomul azon az éjszakán(kicsit ittasan) és áthívja magához,majd lefeküdnek.
Aztán a srác kijózanodik,de nem bánja meg amit tett,sőt,azon a héten 4x áthívja magához és megint lefeküdnek,majd a 4.alkalom után,közli a csajjal(aki amúgy idősebb a pasinál 3 évvel..) hogy megbánta amit tett mert szerinte ez bűn,és inkább azt a lehetőséget ajánlja fel a csajnak,hogy legyenek barátok,csak szex ne legyen köztük...
Szerintetek ez mire enged következtetni?Arra talán hogy a srác egy álszent ember aki nem képes az általa kiválsztott elvei/normái szerint élni?Nekem teljesen így jött le,ha szerinte bűn lett volna,akkor azt az első alkalommal is megmondta volna(nem számitom bele azt amikor ittas volt)
Szóval nekem ez az egész fura,véleményeteket várom:)
Hát szerintem a vallás együtt jár azzal, hogy olyan életet élek, ami példamutató és erkölcsös. Én a féktelen ivásban, és az anélkül való szexben, ami nem vezet egyébként sehová, nem látok semmi példamutatást. Egy igazi hívő szerintem erre törekszik.
Igaz, nem hagyta el teljesen (bár ki tudja, mit jelent a barátság egyeseknél - vajon keresi-e ugyanolyan gyakorisággal, mintha le is feküdnének, vagy "csak legyünk barátok" címen többet nem is találkoztak?), de ez még egy nem vallásosnak is rosszul eshet, párszor lefekszenek velem, aztán "ejtenek", az indok pedig az, hogy bár ellenkezett a vallásos elveivel, de párszor képtelen volt uralkodni magán. Szerintem ez nevetséges.
Én is egyetértek 12:46-al. Nyilván felelőtlen volt, és kihasználta a barátnőjét ok nélkül.
Viszont érdekelne engem is, mi vezetett idáig? Én feltételezem, hogy előtte a barátod önmegtartóztatásban élt sokáig, és egyszerűen ki volt éhezve, nem bírta már cérnával. Nem könnyű dolog a megtartóztatás, persze, ez nem lehet indok arra, hogy belemenjen egy pusztán szexkapcsolatba. Ez a barátnőjében bizonyára mély nyomot hagyott.
Ezért remélem, hogy tanult az esetből és már bocsánatot kért.
Valószínűsítem én is,hogy nem enyhén volt szexhiányos a srác,nő ügyeiről nem mesélt,de a lánybarátom szerint akit ugye kihasznált és ejtett,tapasztalt eléggé,úgyhogy az már biztos hogy nem ez volt az első alkalma,nem tartom kizártnak hogy csak a barátomat használta ki ilyen módon,egyébként újabb fejlemény hogy 2 napja felhivta este 11kor a srác,hogy menyjen át hozzá(nyílván megint szexhiánya volt...)
Meg ok 1x részegen feküdt le vele a srác,de ha akkora bünnek tartja most pl minek hivta át 4 alkalom után,ha akkora bünnek tartja =/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!