Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok: Ti gátlások nélkül tudtok a szexuális dolgaitokról beszélni? 18/L
Szerintem egy egészségesen felnevelt ember gátlástalanul tud a szexről beszélni bizonyos keretek között. Azok akik nem beszélnek róla valószínűleg otthon is tabu téma és így mások előtt sem szeret beszélni róla. Én 21 éves férfi létemre több olyan lányt is ismerek akik lazán elmondják ,hogy ők szeretik a popószexszet meg mi a kedvenc póz stb.
Úgy gondolom a gátlások akadályozzák az egészséges kapcsolatteremtést.
2 unokestvérem természetesen érdeklődik a szexuális témák iránt,én pedig próbálom őket úgy a témánál tartani hogy ne érezzék ezt tabunak,megvetendőnek vagy cikinek de másfelől megszabok nekik határokat és néha le kell állítanom őket amikor nagyon sokat kezdenek ezzel foglalkozni.Ők 8 évesek lesznek.Nehéz megtalálni a középutat,de fontosnak tartom hogy egészségesen álljanak hozzá idősebb korukra ehhez a témához.Ami miatt ideírtam ezt,az az hogy én aztán tudom milyen gátlásosnak lenni,meg is szívtam emiatt,nekem a kispad jutott mindig is.
Egyébként jó ha a lányok IS könnyen kezelik a témát.
Bocs hogy férfiként válaszoltam.
Ez nehéz ügy.
Nagyon kevés ember van, akivel gátlástalanul tudok beszélgetni ilyen témáról. Igazából csak a legjobb barátnőmmel szoktam ilyenekről beszélgetni, bár túl sok szexuális dolgom nem volt még. :D
Viszont másokkal nem tudok beszélgetni ezekről a dolgokról. Persze, ha majd lesz barátom, próbálok majd megnyílni előtte és nyíltan beszélni a szexuális dolgokról.
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!