Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogy ismerkedhetek könnyen,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy ismerkedhetek könnyen, gátlások nélkül?

Figyelt kérdés
22 éves lány vagyok. Még szűz és még nem is csókolóztam. Ez azért van, mert elég visszahúzódó vagyok kevés önbizalommal, viszont már eléggé zavar a dolog. Úgy érzem, hogy így mindenről lemaradok.Adjatok tanácsot!
2008. júl. 26. 19:49
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%
egyszer mindennt ki kell probalni,ne legyel visszahuzodo,engedd el magad es bizz bene..jo lesz...sok sikert hozza
2008. júl. 26. 19:57
 2/19 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Miért nincs önbizalmad? Esetleg a külsőd miatt? Azon tudsz változtatni! Én 75 kiló voltam, és nekem se volt önbizalmam. Elkezdtem tornázni, fogytam és átalakult a testem. Ezzel együtt az önbizalom is megjött. :) Majd egy barát. Egyébként a pasiknak nem csak a modell csajok jönnek be. Érezd jól magad a bőrödben és ezt mások is látni fogják rajtad! Sok sikert! :)
2008. júl. 26. 20:24
 3/19 anonim ***** válasza:
68%
Változtass ezeken... erre őszintén, mit lehet írni, ha most nem magadra számítassz, később hogy akarsz boldogulni? :)
2008. júl. 26. 21:14
 4/19 anonim ***** válasza:
100%
Menj el bulizni, egy - két feles után, már jön magától az ismerkedés:) és hidd el magadról, hogy jó nő vagy...
2008. júl. 26. 21:23
 5/19 anonim ***** válasza:
Ha ez ilyen egyszerű lenne, nem lenne önbizalomhiányban szenvedő nő okostojások. Mi az ami miatt nincs önbizalmad? Rosszul érzed magad a bőrödben? Próbálj meg változtatni és lassan az önbizalom is megjön. :) Sok sikert.
2008. júl. 26. 22:45
 6/19 A kérdező kommentje:
47 kg vagyok, nem ezzel van a gond. De nem is vagyok az a szépség. Talán tartok a visszautasítástól.
2008. júl. 26. 22:54
 7/19 anonim ***** válasza:

Bocs , de ezt nem értem(lehet mert fiú vagyok,de hasonló helyzetben). Visszautasítástól félsz? Nem neked kell a srácoknál próbálkozni.Ha valaki meg közeledni próbál, enged. Légy nyitott,barátságos, akárhol, véletlenül is belebotolhatsz valakibe. Tudom kicsit közhely amit írok.

Csak ne búj el a fiúk elől teljesen.

2008. júl. 26. 23:14
 8/19 A kérdező kommentje:
Úgy értettem a visszautasítást, hogy ha nem jövök be egy srácnak, aki például tetszik.
2008. júl. 26. 23:21
 9/19 anonim ***** válasza:
Értem.Ezzel én is sokszor vagyok így. Ez ellen nem sok mindent lehet tenni,ha nem kölcsönös a vonzalom.Belezúgni olyanba, akit nem is ismersz igazán,lehet hogy nem is olyan amilyennek gondolod...csalódás a vége.Utólag meg rájössz, tök hülyeség volt.Tovább kell lépni,nem könnyű, de vannak még fiúk,lehet az az egy nem is érdemelne meg Téged...
2008. júl. 26. 23:35
 10/19 A kérdező kommentje:
Hát, köszi a tanácsokat, majd próbálkozom, legalább tapasztalatokat szerzek:)
2008. júl. 26. 23:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!