Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogy ismerkedhetek könnyen,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy ismerkedhetek könnyen, gátlások nélkül?

Figyelt kérdés
22 éves lány vagyok. Még szűz és még nem is csókolóztam. Ez azért van, mert elég visszahúzódó vagyok kevés önbizalommal, viszont már eléggé zavar a dolog. Úgy érzem, hogy így mindenről lemaradok.Adjatok tanácsot!
2008. júl. 26. 19:49
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Amiket írtál a kérdésben ,meg ne zavarjon. Biztos nem találtad meg még az erre alkalmas partnert.Ezek miatt ne legyen önbizalomhiányod,nincs a homlokodra írva semmi.Tudom, frusztráló, hogy más tizenévesen már túl van ezeken a dolgokon.Nem kell még feladni;)Sok sikert!
2008. júl. 26. 23:48
 12/19 A kérdező kommentje:
legutolsó hozzászólónak: köszi a választ. És tényleg elég frusztráló tud lenni, hogy más már 14-15 évesen túl esik ezeken a dolgokon, de én például nem érzem magam elég érettnek a szexhez, vagy ez hülyeség?
2008. júl. 27. 00:29
 13/19 anonim ***** válasza:

Ezt egy másik kérdésnél írtam, de ide is bemásolom, mert témába vág:

"Szerintem kevésbé magabiztos fiúknak nagyon jó "segédeszköz" a kutya a csajozáshoz. Persze, nem azt mondom, hogy csak ezért vegyél egy kutyát!!

De képzeld al a szitut: sétáltatod a kutyádat, meglátsz egy helyes csajt, aki szintén kutyát sétáltat. Elmész felé "véletlenül", aztán amikor a kutyák észrevszik egymást és játszani akarnak, akkor oda engeditek egymáshoz a kutyákat, hagyjátok őket egy kicst szaglászni, meg ilyesmik és addig ti elkezdhettek beszélgetni...Ha esetleg ekkor még nem mered randira hívni, akkor bízz benne, hogy még egyszer összefuttok, és akkor esetleg fel lehet dobni a témát, hogy legközelebb sétáltassátok együtt a kutyákat, de persze ehhez kell a csaj telefonszáma, hogy tudjatok egyeztetni és kész... :D"

Persze, a másik kérdésnél is gondot jelentett a nem megfelelő környzet, mert egy kutyához családiház kell...

2008. júl. 27. 00:41
 14/19 anonim ***** válasza:
Jaj én vagyok ez a kutyás:-D Most vettem észre, hogy lány vagy, de amit leírtam ugyanígy működhet lányoknál is, csak itt tőled kérik el a telefonszámot, és nem te kéred:-) De ha felbátorodnál, akkor mindegy! :-)
2008. júl. 27. 00:43
 15/19 anonim ***** válasza:

23:14-23:48ig azt mind én írtam.Ezt a kérdést én is feltehettem volna,csak 21re meg fiúra kéne átírni.Szóval ismerős a szitu.

Azt hogy elég felkészült e vagy rá, magadnak kell tudni.

Gondolom, ha lenne megfelelő partner, akkor azért érdekelne a szex is nem?Én a magam részéről nem igen halogatnám:D Persze szerintem fontos, meg úgy van értelme,ha szép fokozatosan jutsz el odáig,megtapasztalni mindent,ami előtte vele jár,aztán jöhet a szex, nem csak úgy bele a közepébe.Szóval nem a legjobb embertől várod a választ, de a problémádat 100%ig átérzem.

2008. júl. 27. 11:10
 16/19 anonim ***** válasza:
100%

Indulás egy buliba (lehetőleg barátnőkkel), igyál alkoholt hogy felszabadulj szemelj ki egy srácot, és táncoljatok onnantól minden fog menni magától. ha srác vissza utasít akkor keress másikat.

Avagy próbáld meg neten, és kezd azzal hogy félénk vagy ha így is tovább beszélget veled a srác akkor nincs gond. lehet hogy találsz egy ilyet mint te csak fiúba.

A vissza utasítástól pedig ne félj, lépj túl és kész. nem kell mindent olyan komolyan venni.

2008. aug. 1. 18:02
 17/19 A kérdező kommentje:

utolsó hozzászólónak:

Az a baj, hogy nem nagyon járok el szórakozni. Őszintén szólva nem is érzem magam jól bulikban, mert a fele társaságot nem ismerem. De a chat-es dolog jó ötlet, bár én e-mail-ezni szoktam.

2008. aug. 1. 21:57
 18/19 anonim ***** válasza:

Ez a baj hogy nem jársz el szórakozni.

Járj el, nem baj ha nem ismersz sok mindekit elég 2-3 barátnő.

Ha másképp nem tudod magad elengedni akkor igyál pár bacardi-kólát és menni fog.

Jó lesz az, és szurkolok!

2008. aug. 2. 22:32
 19/19 anonim ***** válasza:
Ha szeretsz emailezni,küldtem volna neked privátot,de nincs beállítva ...írtam ide a kérdésedre pár választ ,bár nem biztos, hogy szimpatikusak voltak.Mindenesetre sok dologban hasonló a véleményünk.Ha van kedved, esetleg írj privátba,egy két mailből baj nem lehet,lehet, hogy segíthetünk egymásnak,ha már sorstársak vagyunk...
2008. aug. 3. 14:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!