Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan lehet vonzalmat kelteni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet vonzalmat kelteni EGY SZÉP CSAJBAN, átlagos kinézetű pasiként?

Figyelt kérdés
Lányok irjatok,és adjatok tanácsot,légyszi :) 24 F vagyok :)

2012. dec. 21. 16:05
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
Es nem hiszem,hogy tul sok tapasztalatod van a lanyokkal kapcsolatban,ugyhogy par lany miatt,akivel talalkoztal,ne vonj le kovetkezteteseket,es ne altalanosits.
2012. dec. 28. 19:32
 22/35 anonim ***** válasza:

# 18

Azért nem láttál ilyeneket mert nem is keresed őket.Teljesen meg vagy győződve arról hogy mindenki ugyanolyan felszínes mint te,úgyhogy automatikusan kizárod annak a lehetőségét hogy vannak akik NEM akkora hülyék hogy csak vásári bazárként vagy látványpékségként kezeljék az emberi kapcsolatokat és a magánéletüket.

A szépség igenis relatív,mondok neked véletlenszerű hírességeket akik szerintem csodálatosan szépek,és akik randák,és ha tökéletesen egyetértesz a véleményemmel,akkor neked volt igazad,és a szépség nem relatív.

Christina Ricci nekem gyönyörű.Egyszerűen meseszerű.Gary Oldmant a kor egyik legsármosabb férfiának tartom,Ellen Page is szép.Heath Ledger is egy álom volt.Scarlett Johannsonért leszbibe is átmennék.

Rihanna nem tetszik.Egyszerűen olyan mértékben irritál a pofája hogy legszívesebben állon csapnám.Rühellem Kristen Stewartot is.Egyszerűen nem látom hogy mások mit látnak George Clooneyban,egyszerűen...semmi.

Salma Hayekot is kifejezetten csúnyának látom.

Szóval ha minden egyes szavammal egyetértesz,

jobban mondva MINDEN EGYES EMBER A VILÁGON EGYETÉRT VELEM,na akkor igazad van.

Vagy legalább is ha a soron következő válaszolók hajlandók asszisztálni hogy bizonyítsam az állításom miszerint a szépség igenis relatív,s kifejtik a véleményük a fent említett hírességekről a sajátommal szemben(őszintén),elég jól érhető lenne ez a téma.(menni fognak a zöld kezek)

2012. dec. 29. 04:30
 23/35 anonim ***** válasza:

„Nekem tetszenek az alacsony fiuk,akik mackosabbak,en is alacsony vagyok es vekony.

A magas,vekony,szalkas,hosszu vegtagokkal rendelkezo fiuk annyira nem jonnek be.

De nem kulso alapjan valasztok.

Hogyha egy magas jelleme fogna meg,akkor hozza vonzodnek.

L”

Persze hogy tetszenek az alacsony fiúk, mivel te is alacsony vagy. De egy átlagos magasságú nőnek a sokkal magasabb férfiak tetszenek általában. Ma már ott tartunk, hogy egy 165 magas, átlagos nő is min. 180 magas férfiakkal akar járni. ami nevetséges. Igen, minden nő váltig állítja,h ő nem külső alapján választ, valahogy az életben mégis az ellenkezőjét látjuk. Nem sok férfi hiszi már el nektek,h nem csak külső érdekel titeket:)

„Es nem hiszem,hogy tul sok tapasztalatod van a lanyokkal kapcsolatban,ugyhogy par lany miatt,akivel talalkoztal,ne vonj le kovetkezteteseket,es ne altalanosits.”

Sablonszöveg. Komolyan ti nők olyanok vagytok, mintha bemagoltattak volna veletek néhány sablonszöveget, amit mindig el lehet sütni. Például bármilyen kérdés, ami nem pozitívan ír nőkről, jön a biztos csak pár nővel beszéltél, biztos nem voltak sikereid a nőknél blabla.

„Előző,akkor hogy lehet az hogy én csak naponta látok olyat hogy egy szebb lány együtt van egy csúnyább fiúval?És általában a fiú még csóróbb is mint a lány?

A szépség amúgy is relatív.Attól hogy neked nem tetszik valaki lehet hogy másnak nagyon is.Lehet nekem bejön a horgas orr,lehet más irtózik tőle,lehet másnak tetszenek az alacsony fiúk,másnak szóba se jöhet stb.”

Persze, a szépség relatív. Csak például egy sráccal, akivel néhányszor beszéltem, senki nem akar járni, mert csak 157 magasra nőtt, pedig művelt, jól keres stb. Ahogy azoknak a kedves, normális fiúkkal se nagyon, akik külsőre nem mutatnak vmi extrát, vagy átlagosnál alacsonyabbak stb.

2012. dec. 29. 07:56
 24/35 anonim ***** válasza:

#20 Persze, hogyne. Olyan nővel még nem találkoztam, akinek a jellem bármit is számított volna, pedig rengetegen állítjátok ezt magatokról. Valójában viszont ha jól néz ki egy pasi, akkor a jellemét is jónak látjátok, függetlenül attól, h milyen valójában. Ha nem néz ki jól, akkor pedig már nem is érdekel a jelleme. Azt pedig nem tudom elhinni, h tetszenek az alacsony fiúk, minden lánynak magas pasi kell.

#22 Tipikus jóképű pasikat említettél. Azt elhiszem, h senki se tetszik minden nőnek, de vannak olyanok, akik majdnem mindegyiknek (pl. akiket említettél), vannak akik alig néhánynak (az átlagos külsejűek), és vagyunk jó páran, akik a világon senkinek.

2012. dec. 29. 09:48
 25/35 anonim ***** válasza:
24-es vagytok páran akik nem kellenek senkinek, ok és ha nőgyülölő keseredett koravén palikká váltok akkor jobb lessz? Ahelyett hogy sz@rnál az egészre inkább itt fröcsögtök meg egymást hergelitek gratula hozzám de azt áruldd már el ugyan mi vonzó van egy ilyen pasiban? Nem kell a rossz duma hogy a csajok miatt váltatok ilyenekké (ezt most nem fejteném ki mert 100 oldalas pszichológiai értekezés lenne belőle) csak ha jelen állapotodba találkoznál egy "normálissal" szerinted őt vonzaná egy ilyen méregzsák?
2013. jan. 1. 15:50
 26/35 anonim ***** válasza:
Eddig mindig azt hittem, h a csajok miatt váltam ilyenné, és korábban volt önbizalmam is, de ha te mondod, akkor biztos mindig ilyen voltam, nyilván. Ha a normális lány definíciójába beletartozik az is, h nem felszínes, és összejönne egy ronda sráccal is, akkor nem fogok találkozni ilyennel, mert ilyen nem létezik, tehát tök mindegy.
2013. jan. 1. 16:44
 27/35 anonim ***** válasza:
penz es ha egy igazi bunko vagy!
2013. jan. 1. 18:57
 28/35 anonim ***** válasza:

26-os te nagyon nem vágod amit írtam ugye?

1. Ha vagy olyan hülye hogy a csajozásban elért sikerekre-sikertelenségre építsd fel az önbecsülésed, meg is érdemled

2. A nem felszínes lány aki összejönne "ronda" fiúval se fog ha az illető nem csak kívül az, nem érted, te csalódott vagy és keserű, tele előítélettel, cinizmussal és egy jó adag önértékelési gonddal, szerinted ez lenne a vonzó belső? Te bizony belülről se vagy vonzó ha bárki megérzi annak a keserűségnek csak a felét is amit itt kiadsz magadból

Bocs a személyes hangvételért természetesen nem ismerlek így lehet nem pontos amit írtam, a válaszaidból ezt érezni

2013. jan. 2. 10:46
 29/35 anonim ***** válasza:
Vágom amit írtál, csak biztosan tudom, h nem így van. Lehet h ez nem vonzó belső, amit leírtál, de amíg nem így gondolkodtam, addig is minden lány visszautasított a külsőm miatt, nagy ívben szartak a belsőmre. Nincs olyan lány, aki összejönne egy ronda fiúval, függetlenül attól, h az belül milyen. Egy kivétel van: ha gazdag a fiú.
2013. jan. 2. 10:57
 30/35 anonim ***** válasza:
Akkor én kivétel vagyok
2013. jan. 2. 12:15
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!