Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Kinek van átlagos külsejű barátja?
Ronda lányoknak
vagy átlagos és szép lányoknak ha a pasi gazdag vagy olyan kapcsolatai vannak amik elősegíthetik a lányt akármiben,karrier stb
Arcra szerintem az átlagosnál "szebb", férfiasabb, arcszőrzete is nagyon szexi.
Testre meg passz, mert ugyan a hasa és a csípője hájas, de egyébként meg a combjai/karjai izmosak és erősek. A feneke kritikán aluli :D Így összesítve talán átlagos a teste :)
Szerintem arcra nagyon helyes, testre viszont átlagos, mivel nagyon vékony és nincs rajta gyakorlatilag semmi izom.
Nem tudom, hogy összességében ez így minek számít, de bárminek is, nekem nagyon tetszik.
21L
Miért ne mernénk azt mondani, hogy átlagos?? Az olyan rossz?? Te talán egy Adonisz vagy hogy a legjobbat érdemled?
Akkor is büszke lennék a pasimra ha bűn ronda lenne mert nem vagyok olyan felszínes hogy csak a külsőt nézzem! Nem azért vagyok vele mert jóképű izmos hanem mert okos, tetszik a személyisége, viselkedése, mentalitása az egész lénye!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!