Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet vonzalmat kelteni EGY SZÉP CSAJBAN, átlagos kinézetű pasiként?
# 11
Férfi se.
Én azt mondom,ne próbálj felszedős dumákat,pénzt,bókokat,csak add magad,és ha kellesz neki,majd magától jön hozzád mint egy doromboló kiscica.
Persze ha csak meg akarod húzni egyszer-kétszer,nyugodtan jópofizz.
Oh,te vagy az aki már egy ideje szenved a csajozással.Nah látod,te is jobbat akarsz magadnál,ezért ne a nőket hibáztasd ha nem akar összejönni.Minél jobban próbálkozol annál kétségbeesettebbnek tűnsz,ez pedig minden csak nem vonzó.Ahogy írtam,ne próbáld meg adni a nagyvonalú szőke herceget,csak lazulj el,az ég szerelmére!Na az nagyon vonzó.Csak találd ki a saját stílusod,és ne próbálj meg "csajozni" vagy "barátnőt szerezni" mert amíg csak ez a célod,nem fog megváltozni a nézeted a nőkről,az pedig sakk-matt saját magadnak.
Szeretettel,sok sikert kívánok(szarkazmus nélkül!)
Azok a nok,akik penzre hajtanak,nem irantad fognak vonzalmat erezni,hanem a loved irant.
Szoval te elvezned,ha a csaj csak elviselne,es megjatszana,hogy kellesz neki,kozben meg lehet,hogy kicsit sem vonzodik hozzad,csak a penzedhez?
Előző,akkor hogy lehet az hogy én csak naponta látok olyat hogy egy szebb lány együtt van egy csúnyább fiúval?És általában a fiú még csóróbb is mint a lány?
A szépség amúgy is relatív.Attól hogy neked nem tetszik valaki lehet hogy másnak nagyon is.Lehet nekem bejön a horgas orr,lehet más irtózik tőle,lehet másnak tetszenek az alacsony fiúk,másnak szóba se jöhet stb.
Nekem tetszenek az alacsony fiuk,akik mackosabbak,en is alacsony vagyok es vekony.
A magas,vekony,szalkas,hosszu vegtagokkal rendelkezo fiuk annyira nem jonnek be.
De nem kulso alapjan valasztok.
Hogyha egy magas jelleme fogna meg,akkor hozza vonzodnek.
L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!