Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan lehet vonzalmat kelteni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet vonzalmat kelteni EGY SZÉP CSAJBAN, átlagos kinézetű pasiként?

Figyelt kérdés
Lányok irjatok,és adjatok tanácsot,légyszi :) 24 F vagyok :)

2012. dec. 21. 16:05
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
#2 Nincs olyan nő, akinek a jellem bármit is számítana.
2012. dec. 22. 12:27
 12/35 anonim ***** válasza:
Bunkósággal, pénzzel.
2012. dec. 27. 08:30
 13/35 anonim ***** válasza:

# 11

Férfi se.

Én azt mondom,ne próbálj felszedős dumákat,pénzt,bókokat,csak add magad,és ha kellesz neki,majd magától jön hozzád mint egy doromboló kiscica.

Persze ha csak meg akarod húzni egyszer-kétszer,nyugodtan jópofizz.

Oh,te vagy az aki már egy ideje szenved a csajozással.Nah látod,te is jobbat akarsz magadnál,ezért ne a nőket hibáztasd ha nem akar összejönni.Minél jobban próbálkozol annál kétségbeesettebbnek tűnsz,ez pedig minden csak nem vonzó.Ahogy írtam,ne próbáld meg adni a nagyvonalú szőke herceget,csak lazulj el,az ég szerelmére!Na az nagyon vonzó.Csak találd ki a saját stílusod,és ne próbálj meg "csajozni" vagy "barátnőt szerezni" mert amíg csak ez a célod,nem fog megváltozni a nézeted a nőkről,az pedig sakk-matt saját magadnak.

Szeretettel,sok sikert kívánok(szarkazmus nélkül!)

2012. dec. 27. 16:46
 14/35 A kérdező kommentje:
Utsónak köszönöm,igaza van :)
2012. dec. 27. 21:33
 15/35 anonim ***** válasza:

Azok a nok,akik penzre hajtanak,nem irantad fognak vonzalmat erezni,hanem a loved irant.

Szoval te elvezned,ha a csaj csak elviselne,es megjatszana,hogy kellesz neki,kozben meg lehet,hogy kicsit sem vonzodik hozzad,csak a penzedhez?

2012. dec. 28. 00:46
 16/35 anonim ***** válasza:
Pénz nélkül viszont nem tudsz olyan csajt szerezni, aki egyértelműen jobban néz ki nálad. Olyan sose fog önmagadért szeretni.
2012. dec. 28. 07:45
 17/35 anonim ***** válasza:

Előző,akkor hogy lehet az hogy én csak naponta látok olyat hogy egy szebb lány együtt van egy csúnyább fiúval?És általában a fiú még csóróbb is mint a lány?

A szépség amúgy is relatív.Attól hogy neked nem tetszik valaki lehet hogy másnak nagyon is.Lehet nekem bejön a horgas orr,lehet más irtózik tőle,lehet másnak tetszenek az alacsony fiúk,másnak szóba se jöhet stb.

2012. dec. 28. 14:30
 18/35 anonim ***** válasza:
Nem tudom, h lehet, mert én soha nem láttam még ilyen párt. Lehet h csak szerinted csúnya a fiú.
2012. dec. 28. 14:37
 19/35 anonim ***** válasza:
Amúgy nem relatív a szépség, az alacsony fiúk pl. senkinek se tetszenek.
2012. dec. 28. 14:37
 20/35 anonim ***** válasza:

Nekem tetszenek az alacsony fiuk,akik mackosabbak,en is alacsony vagyok es vekony.

A magas,vekony,szalkas,hosszu vegtagokkal rendelkezo fiuk annyira nem jonnek be.

De nem kulso alapjan valasztok.

Hogyha egy magas jelleme fogna meg,akkor hozza vonzodnek.

L

2012. dec. 28. 19:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!