Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok, ti míndíg ezt szajkozz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ti míndíg ezt szajkozzátok, hogy KÜLSŐ MEGFOG, BELSŐ MEGTART? Netalán ha ez megvan, nem árt a pénz mellé?

Figyelt kérdés

Mert míndíg azt mondják anők,fontos akülső is,meg abelső is,és igényük van a jó módra is,csak ezt már nem merik mondani . Lényegében akkor MINDEN kell nekik,hogy tökéletessen boldog kapcsolatba legyenek gond nélkűl

ÁTLAGOS PASIT LESZARJÁTOK,ha egyszerű akinézete,nem divatmajom,és netalán nem pénzes........Kár tagadni..

2012. dec. 20. 20:57
1 2 3
 21/21 foreverinlove válasza:

Volt penzes pasim (persze az apuci penzejebol elt). Mikor megismertem nem tudtam, hogy mennyi penze van, de megis mikor odakerult a sor hogy a jovonkrol beszeljunk azt vagta a pofamba, hogy na igen neki sok penze van, en meg csak a csore fenekemmel akarok csaladot?? 25 eves volt mar, de meg eleteben nem dolgozott. En amiota tudom magam mindig megdolgoztam a penzemert. Akkor meg nem kerestem tul sokat, az otthoni fizetes nem volt eleg. Azota kulfoldon elek, s van eleg penzem. Penzes pasi nem is kell tobbet, csak nagykepuek s azt hiszik korulottuk forog a vilag mert penzuk van, de amellet tokkelutott bunkok!

De ha mas szogbol nezzuk a dolgokat... pl egy atlagos pasi is kitud hasznalni egy not, es bunkon viselkedni. Ilyenkor megertem az olyan not aki inkabb olyant valaszt akinek penze is van. Ha mar ugy is szenvedes lesz a vege legalabb addig elvezze is az eletet :)

2013. jan. 8. 19:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!