Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti míndíg ezt szajkozzátok, hogy KÜLSŐ MEGFOG, BELSŐ MEGTART? Netalán ha ez megvan, nem árt a pénz mellé?
Mert míndíg azt mondják anők,fontos akülső is,meg abelső is,és igényük van a jó módra is,csak ezt már nem merik mondani . Lényegében akkor MINDEN kell nekik,hogy tökéletessen boldog kapcsolatba legyenek gond nélkűl
ÁTLAGOS PASIT LESZARJÁTOK,ha egyszerű akinézete,nem divatmajom,és netalán nem pénzes........Kár tagadni..
Volt penzes pasim (persze az apuci penzejebol elt). Mikor megismertem nem tudtam, hogy mennyi penze van, de megis mikor odakerult a sor hogy a jovonkrol beszeljunk azt vagta a pofamba, hogy na igen neki sok penze van, en meg csak a csore fenekemmel akarok csaladot?? 25 eves volt mar, de meg eleteben nem dolgozott. En amiota tudom magam mindig megdolgoztam a penzemert. Akkor meg nem kerestem tul sokat, az otthoni fizetes nem volt eleg. Azota kulfoldon elek, s van eleg penzem. Penzes pasi nem is kell tobbet, csak nagykepuek s azt hiszik korulottuk forog a vilag mert penzuk van, de amellet tokkelutott bunkok!
De ha mas szogbol nezzuk a dolgokat... pl egy atlagos pasi is kitud hasznalni egy not, es bunkon viselkedni. Ilyenkor megertem az olyan not aki inkabb olyant valaszt akinek penze is van. Ha mar ugy is szenvedes lesz a vege legalabb addig elvezze is az eletet :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!