Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti míndíg ezt szajkozzátok, hogy KÜLSŐ MEGFOG, BELSŐ MEGTART? Netalán ha ez megvan, nem árt a pénz mellé?
Mert míndíg azt mondják anők,fontos akülső is,meg abelső is,és igényük van a jó módra is,csak ezt már nem merik mondani . Lényegében akkor MINDEN kell nekik,hogy tökéletessen boldog kapcsolatba legyenek gond nélkűl
ÁTLAGOS PASIT LESZARJÁTOK,ha egyszerű akinézete,nem divatmajom,és netalán nem pénzes........Kár tagadni..
Hiaba bizonygatjatok a kerdezonek,hogy verje mar ki a fejebol a sok berogzult baromsagot,es lepjen ki a sajat vilagabol,mert az elet nem fekete vagy feher,nem kepes felfogni.
Folyton ilyen hozzaszolasokat olvasok tole.
Valóban, a pénzzel mellélőni nem lehet. Nem találkoztam még pasival, akinél ártott volna, ha kiderült, hogy sok pénze van.
21L
Míndíg a pénzes részét ragadjátok meg,és nem az ősszképet :)
Az ördög ott van elbújva,hogy szolídan irjátokc sajok,számít a külső,pedíg az számít a legjobban :)
Jó, akkor b@szdmeg. Én megpróbáltam.
Üdv.
Kerdezo,te is csak azt hallod meg,amit akarsz.
Nezz mar ki a sajat fejedbol.
Rossz helyen keresgélsz...és a hozzáállásod sincs benne a top 10-ben...és nem vágom, hogy ebben hol a kérdés?://..de legyél pozitív, ismerj meg minél több új embert és hidd el hogy lesz szerencséd is;) ne bánkódj:P sok sikert!!
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!