Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Havi mennyi pénz kell a randizáshoz egy fiúnak?
Első randikon a pasi fizet, de a lány nem várhatja el, hogy állandóan a pasi fizet. Osztozni kell a költségeken, ami később úgyis kialakul.
Amelyik lány a pasi pénzére hajt, az már régen rossz!
Minek kéne mindig randizni? minek kéne minden áldott alkalommal mikor találkoztok menni menni valahová??
Néha otthon is lehet leülni beszélgetni összebújni stb.
"Ha belegondolunk, hogy elvárt dolog sajnos, hogy a fiú meghívjon ..."
Pajtikám!, Te elég olcsón megfogod úszni e dolgot életed során, ezzel a felfogással!
Nem Úr, aki nem herdál!!!
Szerintem nem kell egyáltalán sok pénz. Volt barátnomre szinte semmit nem koltottem, igaz csak 2 hónapig voltunk egyutt. Ne kolts te se sokat, mert ha kifogsz egy normális értékrenddel rendelkezo lányt, akkor annak úgy tunhetsz, hogy a pénzeddel akarod lenyugozni.
Szerintem ez általában úgy megy, hogy ha valahova leultok, te hívod meg a csajt, de egy ido után, o is elhív hozzátok, sut-foz nektek valamit. Szóval kiegyenlitodik. Szép estét :)
ha zsidó vagy,ne legyen barátnőd :D
egyébként meg a normális lányok nem várják el,hogy fizess
Hetente 3 randi? Ha nem áll le senki mellett, megy tovább és randizik a következő lánnyal akkor igen kell ahhoz sok pénz.
Amúgy meg egy normális nő sem várja el azt,hogy mindig a fiú fizessen. Én sem várom el. És nem is kell mindig elmenni valahova pénzt költeni, teljesen felesleges lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!