Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Help 16/F
Figyelt kérdés
Van egy lány, aki iránt többet érzek szerintem, mint barátság. Egy osztályba járunk, nekem ö nagyon tetszik, viszont amikor probálok vele beszélgetni napközben, akkor elkerül és néha elég bunkó és flegma is, viszont amikor kettesben vagyunk (egy villamossal szoktunk utazni) akkor nagyon kedves velem és mosolyog és minden. Nem tudom mit tegyek Tippeket légyszi! Mit csináljak?2012. dec. 18. 23:34
1/6 anonim válasza:
Minden joindulatbol mondom,hogy felejtsd el.!
2/6 anonim válasza:
Szerintem suliban próbálja titkolni amit érez/gondol..
Egy próbát megér:)
3/6 anonim válasza:
1. vágj vissza amikor flegmázik, lehet h. pont arra kíváncsi mennyire vagy tökös : D
2. kérdezd meg tőle villamoson, hogy miért bunkózik veled.
4/6 A kérdező kommentje:
és ha elmondanám neki, hogyan mondjam el? hívjam el valahova? pl. kávézóba
2012. dec. 18. 23:39
5/6 anonim válasza:
goa party, hagymásgomba és az megoldja helyetted. :D
6/6 anonim válasza:
Én is a harmadik válaszolóval értek egyet.. ha flegma te is legyél az.. de ne nagyon.. nehogy megsértsd :) viszont amikor ketten vagytok és kedves megkérdezheted tőle hogy miért ilyen :)) 15/L
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!