Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok kérdés? (komolyságot...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

3levy4szer7 kérdése:

Lányok kérdés? (komolyságot lecii)

Figyelt kérdés
Van egy jó barátom,17 éves amiota ismerem (10-12éve) nincs két foga előll emiatt nem volt barátnője ...jól néz ki jó vagasu gyerek szakállas meg minden,lehet, hogy ezért nem lehet barátnője?.............ha menne fogorvos hoz es megcsinaltatna a fogat lehetne baratnoje? mert nagyon szomoru emiat..es szerinte akor se lenne neki!(bocs a hejesirasi hibak miat amit jol irtam a google forditorol irtam mer nem tok rendesen magyarul irni szerb vagyok,de azer igyekszem)
2012. dec. 18. 23:09
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Jah csak tugyatok ,megszokta kis kora ota mar ojan es nah nem ojan mintha tegnap eset volna ki ,mer ha nekem ma letorik elol a fogam holnap bisztos bemegyek megcsinaltatni! mer tudom hogy nezek ki nelkule de szerintem o meg aszt se tugya hogy nezne ki fogal es szavarba van nem tgya mi legyen hogy jo lesz amit csinal vagy nem ! mink mindegyik aszt mondtuk neki hogy menyen mert jobb lesz es szerintem job is lesz neki
2012. dec. 18. 23:38
 12/13 anonim ***** válasza:

En lany vagyok, es az tuti szoba sem allnek olyan pasival akinek nincs elol foga! Lehet akarmilyen helyes vagy okos vagy gazdag.

Csinaltassa meg !

2012. dec. 18. 23:46
 13/13 anonim ***** válasza:

Szerintem is elég ijesztő, hogy látok egy helyes, szimpatikus pasit, aztán kinyitja a száját és váááá.. ilyenkor az a benyomásom, hogy nem valami civilizált ember az illető – még akkor is, ha így született, és nem pedig elhanyagolja magát vagy ilyesmi.

Szóval csináltassa meg. Ha nem emiatt nincs csaja, akkor is! Mert onnantól kezdve, hogy egy kicsit is ezt érzi a a probléma okának, ha normális foga lesz, attól az önbizalma is megnő.

2012. dec. 19. 00:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!