Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
3levy4szer7 kérdése:
Lányok kérdés? (komolyságot lecii)
Figyelt kérdés
Van egy jó barátom,17 éves amiota ismerem (10-12éve) nincs két foga előll emiatt nem volt barátnője ...jól néz ki jó vagasu gyerek szakállas meg minden,lehet, hogy ezért nem lehet barátnője?.............ha menne fogorvos hoz es megcsinaltatna a fogat lehetne baratnoje? mert nagyon szomoru emiat..es szerinte akor se lenne neki!(bocs a hejesirasi hibak miat amit jol irtam a google forditorol irtam mer nem tok rendesen magyarul irni szerb vagyok,de azer igyekszem)2012. dec. 18. 23:09
1/13 anonim válasza:
szerintem akkor lehetne bár ez sokmindentől függ még
2/13 anonim válasza:
Próbálja meg. Szerintem nem veszít sokat. VAGY haszont is szerez..
3/13 anonim válasza:
nehéz megmondani, szerintem változnia is kéne hozzá, magabiztosság
4/13 anonim válasza:
Mindenképpen menjen és csináltassa meg!!
5/13 anonim válasza:
az nők nagy százalékánál kizáró ok a fog hiány főleg elől. De ez teljesen természetes hogy visszataszító, mindneképp csináltassa meg. Nem is értem hogy tud így élni....
6/13 A kérdező kommentje:
Koszonom hogy ijen rendesen valaszoltatok! szoval a viselkedesen nem kene valtoztason szerintem mert egy nagyon rendes fiu...tiszteli a lanyokat es szeretne is oket nagyon szerintem es ojan rosz ot ugy latni mikor en es a tobi haver baratnonkel vagyuk es o egyedul es rank nezi es ugy lacik hogy bantya szoval nagyon szar erzes nekem is ......gondolom akor neki mijen lehet!(megegycer bocs a hejesirasert)
2012. dec. 18. 23:20
7/13 anonim válasza:
Engem egyáltalán nem zavar, ha valakinek hiányos vagy rossz a foga, ha a személyisége el tudja fedni.
Abból, amit írtál inkább az önértékelésével vannak problémák. Ezen viszont lehet, hogy segítene, ha megcsinlátatná.
8/13 A kérdező kommentje:
Hat lehet igazad van! onbizalmat kapna!
2012. dec. 18. 23:33
9/13 anonim válasza:
Ha nekem nem lenne két fogam elől akkor mindennél fontosabb lenne hogy először az legyen meg, nyilván nem annyira olcsó mulatság, de egy ronda fogsor nagyon el tud rondítani egy arcot.
Szóval
10/13 anonim válasza:
.....szóval szánja rá magát azt sokkal jobban fogja majd érezni magát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!