Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ti mit szólnátok ilyen ajándékhoz az "udvarlótoktól"? A többi lent.
Figyelt kérdés
Már több mint két éve ismerjük egymást de csak mostanában kezdtem el neki komolyabban "udvarolni" (egyéb okok miatt) gondoltam hogy leírom megismerkedésünk történetét és azt hogy mi történt kettőnkkel ez idő alatt az én szemszögemből kiegészítve azzal hogy mit szeretek benne (7 A4 oldal jött össze csak a lényeges és egy két apróság ami nekem sokat jelentett) szerintetek adjam oda neki vagy gagyi az egész ötlet??? 24F2012. dec. 18. 19:59
2/9 anonim válasza:
Nekem tetszene az ilyesmi. Csak ne várd el, hogy egyszerre elolvassa rögtön :)
25N
3/9 A kérdező kommentje:
Persze hogy nem várom el hogy egyből elolvassa (ha ilyen fajta lennék nem udvarolnák hanem csajoznák :D )
2012. dec. 18. 20:05
4/9 anonim válasza:
Eredeti és értékelhető húzás lenne.:) Én a helyében nagyon örülnék, hogy a te szemszögedből láthatom az eseményeket.:)
5/9 anonim válasza:
szerintem minden nő vágyik ilyesmire:)
6/9 A kérdező kommentje:
Esetleg ha egy szál vörös rózsát is adnák neki (csak úgy natúr csomagolás nélkülit?)
2012. dec. 18. 20:20
7/9 anonim válasza:
Romantikus lenne, adhatsz mellé szerintem.:)
8/9 anonim válasza:
Szerintem is :)
Esetleg egy szalaggal kösd hozzá a füzethez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!