Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, mi a véleményetek a csókrandiról?
Ezt én találtam ki. Lényege hogy a pár egy nyugodt helyen találkozik ahol csak ketten vannak, és a fő programot a csókolózás képzi. Persze előtte, közben, utána lehet beszélgetni, ismerkedni. Ennek rengeteg előnye van. A csók során hamar kiderülne, hogy mennyire vonzódnak egymáshoz a randizók, mennyire van meg az összhang. Tudományos tény, hogy csók közben érzékeljük, hogy a másik immunredszere mennyire passzol a miénkhez, és ez tudatt alatt befolyásolja, hogy mennyire vonzódunk a másikhoz (minél eltérőbb, annál vonzóbb), jobb ha már az ismerkedés elején kiderül, hogy ilyen szempontból is passzolnak-e egymáshoz. Sok ember túlságosan izgul randi alatt, és nem tudja magát adni, nem tud olyan jól beszélgetni, nem olyan szórakoztató mint máskor. Nekik is segít ez a módszer, mert nem a beszélgetésen van a hangsúly, a kínos csendek helyett meghitt csókok vannak. Ráadásul a csók segít oldani a gátlásokat, és boldogsághormonokat is termel, amitől jobb lesz a hangulat, jobban fog alakulni a randi. Ezek miatt olyan párok is kapnak egy esélyt, akik egy sima randi során nem jönnének össze, mert nem tudják magukat adni, pedig amúgy összeillenének. A csóknak számos nagyon kedvező hatása van a szervezetre, mint említettem boldogsághormonok termelődnek, amik javítják a közérzetet, így még egy sikertelen randinak is van haszna, és megérte találkozni akkor is ha nem lesz folytatás.
A módszer előnyeihez kétség sem férhet, sikerességének és népszerűségének mégis határt szabhat, hogy nem szokványos, így az emberek hezitálhatnak kipróbálni, mert inkább a szokásokhoz ragaszkodnak. Az is csak egy szokás, hogy nem csókolózunk bárkivel, amit a világ nevelt belénk amiben élünk, de amúgy egy ilyen csókrandinak nincs hátránya.
Szerintem a fiúk még bele is mennének ilyenbe, inkább a lányok részéről számítok ellenállásra, így most őket kérdezem, hogy mi a véleményetek erről az ismerkedési módról, és hogy ti kipróbálnátok-e?
Hogy belénknevelt dolog vagy sem én akkor sem mennék bele soha ilyenbe. Alapból azért, mert nem akarom megcsókolni azt a személyt, akit nem ismerek. Így randizni? Kizárt...
Azon kívül, hogy egy pár közt működik a kémia még nagyon fontos dolgoknak kell emellett működni. Összhang, életszemlélet, életstílus, célok.
Lehet annak bejöhet a módszer, aki a tartós kapcsolatot max pár évre képzeli el, vagy tartós szexpartnert akar. Viszont, ha valaki társat szeretne, akivel majd közös élet, gyerek stb. annak nem való egy ilyen módszer.
Így én is elutasítanám.
Egy laza kapcsolathoz, aminek a célja, hogy közösen jól érezzétek magatokat, ellegyetek valameddig, abba akár beleférhet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!