Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mitől lehetnek orbitális különbségek 15 és 15 éves lányok között felfogásban a párkapcsolatokat tekintve? Csak neveltetés kérdése lenne? Miért ez a két véglet? (vagy nagyon laza, vagy nagyon tudatos)
Figyelt kérdés
Tegnap megismertem egy 15 éves lányt, és nem tudtam szóhoz jutni a csodálattol, miszerint olyan komoly gondolkodása van a korához képest, mint még sok huszonévesnek se. El is mondtam neki gyorsan, hogy csodálom érte és istenem, minden lány csak ilyen lehetne. Hihetetlen a lány. Feleségnek is ilyet kívánnék.
Kort, nemet írhattok.
F24
2012. dec. 18. 12:01
11/13 anonim válasza:
Te 24 vagy? Ne haragudj, de szerintem a 9 év korkülönbség itt még nagyon soknak számít. Én koraérett lány voltam mindig. Kifejezetten szerették az idősebbek a társaságom, mert mindig mindenről volt saját véleményem. Szerintem neveltetés kérdése. Meg nyilván IQ is. A szakik azt mondják, hogy kifejezetten okos vagyok és ez nem feltétlenül az iskolai teljesítményemben nyilvánult meg, hanem abban, hogy össze tudtam/tudom kötni az egyet a kettővel, logikusan és racionálisan gondolkodtam/gondolkodok, illetve nem csak egy oldalról szemlélem a dolgokat. Szerintem 24 évesen nem a 20 év alatti korosztályban kellene lelki társat keresned.
12/13 anonim válasza:
Nos ha 24 évesen egy 15 évest akarsz lelki társnak, akkor lehetséges, hogy nem a 15 éves lány érett, hanem te vagy az ő éretlenségi szintjén. Nőj fel a korodhoz.
13/13 A kérdező kommentje:
NE mondj mar ilyeneket...
2012. dec. 18. 13:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!