Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha ennyire szeretnék barátnőt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha ennyire szeretnék barátnőt az tudatos keresés, vagy csak görcsös akarás?

Figyelt kérdés

21 Vagyok még sose volt barátnőm, hihetetlenül ki vagyok készülve ettől. Vágyok a szeretetre, szerelemre, szexre. Egyre nehezebb ellenállni a kísértésnek főleg mikor ennyi jó csaj van a világon.

Úgy érzem az életemből most ez hiányzik a legjobban és sok gondomat orvosolná, amitől jobb ember lehetnék, mind a magam, mind mások szemében.

Egyrészről szokták azt mondani hogy a görcsös akarással nem érek el semmit és ami jön az jön. Persze ez a görcsös akarás nem azt jelenti hogy mindenkire rámászok. Mert ismerkedni se merek, már mint ha leszólít egy lány pl a suliba valamilyen indokkal simán elbeszélgetek vele. Ezzel nincs baj de megszólítani/kezdeményezni már annál inkább képtelen vagyok.

De úgy érzem ha nem foglalkozok a témával akkor sose jön el a nagy Ő. Egy olyan srác mint én nem fog csak úgy találni valakit csak azzal hogy csinálja a dolgát és csak úgy belebotlik, úgy érzem.

Ugyanakkor sokan mondják nekem ezt a vonzás törvényét, hogy ha valamit szeretnék elérni azt akarni is kell a fejben.

Szóval hogy is van ez? Ha túl görcsös vagyok sose jön el, ha nem akarom egyáltalán akkor meg azért. Tudom hogy a türelem a kulcsa a dolognak, de már szinte képtelen vagyok türelemre. Főleg úgy hogy naponta 100 számomra vonzó lányt látok az utcán. Persze nincsenek nagy elvárásaim, egyszerűen a vonzóbbak előbb kerülnek a perifériás látásomba.

2011. szept. 17. 08:49
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
100%

A vonzás törvényét lehet használni, nekem már több mindennél bevállt.

Lényege:

Igazad van abban, hogy nem szabad görcsösen akarni. Inkább csak vággy rá, de ne mindenáron.

Titka:

Képzeld el, hogy amire vágsz már a tiéd, ugyanis ez az egész jelenidőben működik.

Ha nem ilyen ezoterikus módszerrel szeretnéd, hanem csak úgy "hétköznapiasan" (bocs, nem tudtam ásképp megfogalmazni), akkor egyszerűen próbálkozz be annál, aki tetszik. :)

Ne csak valakit akarj felszedni, hanem olyat, aki tényleg tetszik. :)

Remélem, tudtam segíteni. Sok szerencsét! :D

17/L

2011. szept. 17. 08:59
 2/30 A kérdező kommentje:
Hidd el nekem sok mindenki tetszik, az hogy belsőleg is azt meg nehéz megállapítani ha nem ismerem őket. Pl tetszik egy csinos csaj, ettől még nem fog történni semmi, mivel én nem leszek az esete mert megszokta hogy jó pasik veszik körül. De azt hiszem ez pont az ellentettje annak amit el kéne érnem agyban, de nehéz ha látom magamon a hibákat.
2011. szept. 17. 09:02
 3/30 anonim ***** válasza:
Ha görcsösen akarod akkor biztos nem jön el, foglald el magad valamivel, járj el sportolni. Akkor találkozol majd a lánnyal mikor a legkevésbé számitasz rá. De próbálkozz te is ismerkedni. Önbizalomhiányos vagy? Miért félsz leszólitani egy lányt?
2011. szept. 17. 09:02
 4/30 anonim ***** válasza:

Miért van olyan érzésem, h kicsit több önbizalomra volna szükséged? (Legalábbis a válaszod alapján nekem ez jött le)

Sose szabad úgy hozzáállni, hogy "Nekem ez nem fog sikerülni!"

Be lehet vonzzani a dolgok ellenkezőjét is, ilyen negatív gondolatokkal. Pozitívan lássd a helyzetet! :)

Csak akkor tudod meg, bejöttél-e volna a csajnak, ha legalább egyszer megpróbálkozol nála. Ne gondolj olyanokra, hogy neki biztosan jobb pasi kell. Ugyanis nem biztos. Miért ne lehetne egyszer szerncséd? :)

2011. szept. 17. 09:12
 5/30 A kérdező kommentje:

Csak nehéz arra várni hogy "majd" eljön, nem akarok itt tartani 22 évesen már. Igen van önbizalom hiányom sajnos. Hát főleg azért nem merek, mert túl nyomulásnak nézne ki ha valakit csak úgy leszólítok, egyből lejönne hogy ismerkedni akarok, és ha nem jövök be valószínűleg hogy nem, akkor elküld. Alapból honnan tudhatom hogy nincs e pasija, hogy milyen pasik jönnek be neki. Sokszor én is a sztereotípia alapján képzelem el egy nő tulajdonságait. És úgy érzem hogy annak a lánynak akik bejönnek miért pont én kellenék. Mikor vannak nálam ezerszer jobb pasik.

Ugyanakkor olyan nehéz várni, miért pont én maradok ki ezekből a fiatal éveimnek szerelemről kéne szólnia, nem 25+on akarok elkezdeni ezzel foglalkozni mikor már valószínűleg feleséget is akarok, és hát sokaknak nem az első kapcsolatuk lesz az. Persze jó lenne de inkább azt érzem hogy lemaradtam. Csoporttársaimmal sokszor felmerül a pasizás csajozás szex témakör, és általában próbálok úgy kibújni hogy ne kelljen hazudnom de ne jöjjenek rá mennyire tapasztalatlan vagyok.

És biológiailag is egyre nehezebb ellenállni. Régen nem voltam annyira perverz mint mostanában. Nem tudom hány nőt képzeltem el meztelenül buszon, lassan már magam előtt is cikinek érzem.

Nem akarok sokat csak egy barátnőt aki szeret és aki hagyja hogy szerethetem.

2011. szept. 17. 09:18
 6/30 anonim ***** válasza:

És mi van akkor ha leszólitod? Aki nem mer az nem nyer...pár esetben visszautasitanak, de attól még felállsz és próbálkozol másnál...ez az élet rendje.

Én rosszabb esetben vagyok, rengeteg pasi lenne de egyszerűen sok ismerkedés után sem találom meg a megfelelő személyt...mert a mai pasikban hiányzik a szerelemre való vágyakozás

2011. szept. 17. 09:26
 7/30 A kérdező kommentje:
Ez mind szép és jó, csak gyakorlatban eljut az ember egy olyan pontra ahol már nem akar jobban összetörni. Mert sok nő gázolt át rajtam, és már sokkal óvatosabb vagyok mint régen. Másokról nem tudok nyilatkozni, de bennem van vágy a szerelemre, csak úgy érzem a nőknek ez kevés.
2011. szept. 17. 09:31
 8/30 anonim ***** válasza:

Ha valaki egyszer szeretni fog (márpedig fog, hidd el nekem), az nem azért szeret majd, mert te vagy a leghelyesebb vagy a legokosabb. Nem. Azért fog szeretni, Aki vagy. Ne érezd magad hátrányban olyan dolgok miatt, hogy jobb pasik is léteznek.

Miért baj az, ha rájön, ismerkedni akarsz? Mindenki így kezdi. A magukat nagyon tapasztaltnak valló egyéneknél is volt vmikor első randi...

Félsz, hogy elküld, mert nem vagy az esete? Esély ha megpróbálod: 50-50%.

Esély ha nem próbálod meg: 0-max 10%.

Ha egy kicsit is intelligens a csaj, nem fog durván a fenébe küldeni. Ha pedig mégis, ne bánd, mert akkor nem érdemel meg Téged. :)

2011. szept. 17. 09:35
 9/30 anonim ***** válasza:
Milyen hibákat látsz magadon? Annyira nagymértékű hibákkal rendelkezel amelyeket úgy gondolod nem vagy képes megváltoztatni? Társkeresőn nem próbálkoztál?
2011. szept. 17. 09:37
 10/30 A kérdező kommentje:

Társkeresőn próbálkoztam de hogy egyszerűen fogalmazzak, előbb találok való életben párt mint ott. Sokkal nehezebb ott ismerkedni mint valóságban, ha már egyszer kommunikálok valakivel onnan megy a dolog, de társkeresőn valami nagyon frappánsat várnak hogy írj és még akkor is csak a kép dönt el mindent.

Le tudom küzdeni a hibáim egy részét, de minden idő, és úgy érzem az nincs nekem. És szeretném ha így is elfogadnának annak ellenére hogy ha változtatnák magamon külsőre lehet lenne esélyem...

2011. szept. 17. 09:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!