Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha ennyire szeretnék barátnőt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha ennyire szeretnék barátnőt az tudatos keresés, vagy csak görcsös akarás?

Figyelt kérdés

21 Vagyok még sose volt barátnőm, hihetetlenül ki vagyok készülve ettől. Vágyok a szeretetre, szerelemre, szexre. Egyre nehezebb ellenállni a kísértésnek főleg mikor ennyi jó csaj van a világon.

Úgy érzem az életemből most ez hiányzik a legjobban és sok gondomat orvosolná, amitől jobb ember lehetnék, mind a magam, mind mások szemében.

Egyrészről szokták azt mondani hogy a görcsös akarással nem érek el semmit és ami jön az jön. Persze ez a görcsös akarás nem azt jelenti hogy mindenkire rámászok. Mert ismerkedni se merek, már mint ha leszólít egy lány pl a suliba valamilyen indokkal simán elbeszélgetek vele. Ezzel nincs baj de megszólítani/kezdeményezni már annál inkább képtelen vagyok.

De úgy érzem ha nem foglalkozok a témával akkor sose jön el a nagy Ő. Egy olyan srác mint én nem fog csak úgy találni valakit csak azzal hogy csinálja a dolgát és csak úgy belebotlik, úgy érzem.

Ugyanakkor sokan mondják nekem ezt a vonzás törvényét, hogy ha valamit szeretnék elérni azt akarni is kell a fejben.

Szóval hogy is van ez? Ha túl görcsös vagyok sose jön el, ha nem akarom egyáltalán akkor meg azért. Tudom hogy a türelem a kulcsa a dolognak, de már szinte képtelen vagyok türelemre. Főleg úgy hogy naponta 100 számomra vonzó lányt látok az utcán. Persze nincsenek nagy elvárásaim, egyszerűen a vonzóbbak előbb kerülnek a perifériás látásomba.

2011. szept. 17. 08:49
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
Csak skype meg Facebook.
2011. szept. 17. 11:45
 22/30 A kérdező kommentje:

Na ezzel a PUA baromsággal ki lehet engem űzni a világból ;) De ha neked bevált hajrá, ebből nem nyitok vitát :P

Az kár, nekem meg Skypeom nincs, de Facebook van.

2011. szept. 17. 11:47
 23/30 anonim ***** válasza:
Facebook-on ha gondolod, megkereshetsz.... :D
2011. szept. 17. 11:49
 24/30 A kérdező kommentje:
Hát az csak úgy menne ha mondjuk privátba adsz egy nevet nekem :)
2011. szept. 17. 11:51
 25/30 anonim ***** válasza:
Igen, én is így gondoltam. :D Mindjárt küldöm. :)
2011. szept. 17. 11:53
 26/30 A kérdező kommentje:
Megtörtént :)
2011. szept. 17. 12:10
 27/30 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező!

Végigolvastam a kérdésedet és az eddigi kommenteket. Az egyik válaszodnál ez a rész kiszúrta a szemem: "Ha már lett volna valakim akkor más lenne, akkor tudnám hogy képes vagyok arra amire kell. Igen is tudok jól szeretni, tudok boldoggá tenni valakit mert valaki már csak volt x időn át mellettem. De így hogy senki nem volt így egyre inkább úgy hiszem hogy én nem vagyok alkalmas kapcsolatra, mert hát minek válassza valaki azt aki még minden téren "szűz" azzal szemben aki már tudja mit csinál 20 felett."

Ezzel kapcsolatban teljesen egyetértek veled. Én 20 éves koromban csókolóztam először, ekkor volt az első kapcsolatom, addig semmi, bár az is igaz, hogy egy súlyos kamaszkori trauma miatt nem is nagyon foglalkoztam ezzel a dologgal. Ez a kapcsolatom nem tartott túl sokáig, de jó érzés volt az, hogy van valaki, aki elfogad engem úgy ahogy vagyok, szerethetőnek tart. Ez rengeteg önbizalmat adott, ennek köszönhető az is, hogy azóta már jó páran bepróbálkoztak nálam. Én is úgy éreztem, hogy nem vagyok alkalmas kapcsolatra, amit még a környezetem is állandóan megerősített, de ennek ellenére hittem magamban annyira, hogy mégiscsak sikerült megcáfolnom az ellenkezőjét. Az, hogy 20 éves vagy és úgy érzed, hogy lemaradtál egy csomó dologról, ne érdekeljen, vonatkoztass el ettől. Ne rágódj a múlton, azon már úgysem változtathatsz. Én is 20 évesen éltem át ezeket a dolgokat először, ráadásul egy olyan fiúval, akinek előttem már számtalan kapcsolata volt, és én teljesen tapasztalatlanul mentem bele ebbe a kapcsolatba, mégis sikerült neki elvonatkoztatni ettől, de ez nagyon személyfüggő, nem mondom, hogy mindenki ilyen. Szóval ne félj ezektől a dolgoktól, merj tenni a célodért a magad módján, és egyszer úgyis sikerülni fog, de ebben végig hinned kell!

Bocsi, hogy kicsit hosszú lett, de remélem tudsz belőle erőt meríteni, és sikerülni fog.

2011. szept. 17. 16:21
 28/30 anonim ***** válasza:
ha nem kukkantasz be pár PUA könyvbe nem is lesz soha
2011. szept. 17. 17:31
 29/30 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező, ugyanabban a helyzetben vagyok, mint te. Nekem se volt még barátnőm és nap mint nap azt látom, hogy mindenki megtalálta a párját. Kezdeményezéssel nekem is gondom van, még nem igazán próbálkoztam tartok a visszautasítástól... neten voltak próbálkozások, de semmi jó nem sült ki belőle.

Beszélgetni lenne kedved?

21/F

2011. szept. 17. 17:51
 30/30 A kérdező kommentje:
Sajnos csak ugyanazt a tanácsot tudnám adni neked is mint amiket én kapok. De kitartást neked is ahogy nekem is, hátha megleljük a szerelmet mi is :) Tulajdonképpen aki azt írta hogy nagyon összhang van a más válaszoló és köztem, annak részben igaza volt. :) Kár hogy messze van tőlem :S
2011. szept. 18. 13:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!