Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha ennyire szeretnék barátnőt az tudatos keresés, vagy csak görcsös akarás?
21 Vagyok még sose volt barátnőm, hihetetlenül ki vagyok készülve ettől. Vágyok a szeretetre, szerelemre, szexre. Egyre nehezebb ellenállni a kísértésnek főleg mikor ennyi jó csaj van a világon.
Úgy érzem az életemből most ez hiányzik a legjobban és sok gondomat orvosolná, amitől jobb ember lehetnék, mind a magam, mind mások szemében.
Egyrészről szokták azt mondani hogy a görcsös akarással nem érek el semmit és ami jön az jön. Persze ez a görcsös akarás nem azt jelenti hogy mindenkire rámászok. Mert ismerkedni se merek, már mint ha leszólít egy lány pl a suliba valamilyen indokkal simán elbeszélgetek vele. Ezzel nincs baj de megszólítani/kezdeményezni már annál inkább képtelen vagyok.
De úgy érzem ha nem foglalkozok a témával akkor sose jön el a nagy Ő. Egy olyan srác mint én nem fog csak úgy találni valakit csak azzal hogy csinálja a dolgát és csak úgy belebotlik, úgy érzem.
Ugyanakkor sokan mondják nekem ezt a vonzás törvényét, hogy ha valamit szeretnék elérni azt akarni is kell a fejben.
Szóval hogy is van ez? Ha túl görcsös vagyok sose jön el, ha nem akarom egyáltalán akkor meg azért. Tudom hogy a türelem a kulcsa a dolognak, de már szinte képtelen vagyok türelemre. Főleg úgy hogy naponta 100 számomra vonzó lányt látok az utcán. Persze nincsenek nagy elvárásaim, egyszerűen a vonzóbbak előbb kerülnek a perifériás látásomba.
Nagyon értelmesnek, figyelmesnek tűnsz, ne add fel, vannak még olyan lányok akik az ilyen fiúkat keresik.
És nem vagy lemaradva semmiről, biztatásként elmondom, az egyik barátnőm 23éves és neki sem volt még pasija, egyszerűen ő is úgy gondolja majd a herczeg fehér lovon besétál az ajtón, de ha nem próbálkoztok nyitni az emberek felé akkor esélyetek nincs párt találni
Ahhoz, hogy elfogadjanak, előbb el kell fogadnod saját magad.
Megértem, ha úgy érzed, kicsit el vagy késve, de semmi baj.
A szerelem nem jön se kérésre, se parancsra. Néha én is úgy érzem, késő van már az első kapcsolathoz (17), de csak azért, mert a környezetem ezt sugallja.
Ha úgy érzed, változtatni kéne magadon, miért nem próbálsz meg? Mármint, ha olyan dolgokról van szó, amiken lehet.
Nem várok a hercegnőre hogy úgy fogalmazzak, csak valakire hogy ő mennyire lesz nagy Ő azt előre nem tudom de én nyitva vagyok, csak nem nyitok. Próbálgatok néha de a nagy számok törvénye alapján jóval többször kéne hogy egy is sikerüljön. És egy egy próbálkozás nagyon sok energiámat és önbecsülésemet elveszi. Ha már lett volna valakim akkor más lenne, akkor tudnám hogy képes vagyok arra amire kell. Igen is tudok jól szeretni, tudok boldoggá tenni valakit mert valaki már csak volt x időn át mellettem. De így hogy senki nem volt így egyre inkább úgy hiszem hogy én nem vagyok alkalmas kapcsolatra, mert hát minek válassza valaki azt aki még minden téren "szűz" azzal szemben aki már tudja mit csinál 20 felett.
Hogy miért nem teszek? Azt nem mondom hogy nem teszek, csak kis lépésekkel. Hogy miért nem teszem nagyobbakkal? Mert időm és pénzem korlátozott. És mindenki abban hisz amiben akar, de én hiszem hogy az életben sok mindenhez pénz kell, mert igen is egy anyagias világban élünk. Ahol ráadásul folyamatos rohanás van.
Tőlem sugallhatja azt a környezetem hogy nem kell kapcsolat majd jön ha jönnie kell. A tény akkor is az hogy én szeretnék már egy ilyen kapcsolatban részt venni. Hogy ez jelenleg az ami a legjobban lekorlátoz. Hogy ez az erő amit erre a sok agyalásra szánok jobb helyre is mehetne.
Nem attól függ, alkalmas vagy-e egy kapcsolatra, hogy eddig mennyi csajjal jártál.
Van, akinek már rengeteg kapcsolata volt, mégsem alkalmas, mert egy sem tartott tovább 1-2 hétnél.
Ne becsüld alá magad! Igenis van akinek te fogsz kelleni, ne szemléld negatívan a helyzeted.
Meg tudom érteni, hogy egy sikertelen próbálkozás lecsökkenti az önbizalmad, de ami nem öl meg az erőt ad.
Igenis van értelme küzdeni a dolgokért, mert csak így tudjuk őket igazán értékelni.
Lehet, hogy csak egy valaki lesz, de ő lesz az igazi. Nem szabad feladni. :)
Kedves kérdező és a
A válasz írója 83%-ban hasznos válaszokat adó lány- levelezzetek egymással, külső szemlélőként úgy vélem nagyon egy hullámhosszon vagytok, egy próbát megér...kezdeményezz kérdező:) sok sikert!
Hát, sajnos ez van... :/
És még MSN-em sincs. :/
nyugi, én is ilyen voltam fél éve, aztán rátaláltam a PUA világra (beírtam a googlébe hogy csajozás):D és elkezdtem tanulni, van már tapasztalatom randikból, nem félek a lányoktól, és egy csókom is volt részegen, eddig ennyi, de még csak most jön a java
F18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!