Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » SOS csajok erről mi a vélemény...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

SOS csajok erről mi a véleményetek?

Figyelt kérdés
Megbeszéltem egy sráccal hogy 1 hónap múlva találkozunk, anno ő talált meg Facen, rögtön talit akart én elutasítottam hogy azért egy kicsit irjon már magáról, ő közölte hogy neki nagyon terhes chatelni, a végén udvariasan mondtam haggyuk a dolgot ha ennyire nem érdekli mit irok neki és magáról alig ir valamit, 2 hónap után most rámírt mizu talizzunk meg sokat gondol rám,mondtam OK, megyegyeztünk februárba, erre irtam magamról hogy mizu velem, meg mondtam ha fenn van chaten beszélgessünk,erre kioktatott h ne chaten beszéljük meg a dolgokat, ma is fenn volt facen rám se ír. Ezek után elgondolkozom találkozzak e vele.

2012. dec. 17. 11:00
1 2
 11/18 Patrik24 ***** válasza:
A pár üzenetváltás jogos, sőt szerintem még az egy heti chatelés is, de azért egy hónapig csak chatelni, azt hülyeségnek tartom, mert élőben mindenki más, és nagy csalódás lehet, tehát időpocsékolás mindkét félnek.
2012. dec. 17. 12:02
 12/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm főleg az utolsó válaszolónak :) igen utálok csevegni napokat a chaten, nem erről van szó, de ha más kapcsolattartási eszköz nincs, mivel nem egy városban lakunk szerintem normális dolog megkérdezni: hogy telt a napod? mi újság? és azt sem naponta, hanem mondjuk egy héten 1-2xer. de ő erre se hajlandó. érzem terhes neki a dolog. a másik meg hogy ő kezdeményezett most is, én már le mondtam róla 2 hónappal ezelőtt. szerintem ha vki-t érdekel a másik ez a minimum amit megtesz.másrészről elég fura lenne úgy menni randira h azt se tudod ki az illető.
2012. dec. 17. 12:04
 13/18 A kérdező kommentje:
másrészt meg elég fura az a kapcsolat ahol már attól félsz h nem e haragszik meg ha irod hogy Boldog Karácsonyt....no comment.bunkó dolog qvára sztem.
2012. dec. 17. 12:07
 14/18 anonim ***** válasza:

Nézd, vadidegennel én sem találkoznék. Részemről is az a minimum, hogy beszélgessünk valamennyit. Messze nem akarok minden árva lépéséről tudni vagy minden témát ellőni, de azért valami benyomásom csak legyen az illetőről és tudjam, hogy nem a baltás gyilkossal készülök randevúzni. Értelmes pasas ezt fel tudja fogni.

Illetve ilyenkor még fel szokott merülni bennem a kérdés, hogy én tetszem neki, vagy az, amit ő elképzel rólam.

2012. dec. 17. 12:28
 15/18 A kérdező kommentje:
ráirtam épp most.kérdeztem mizu? lelépett rejtvébe...ez mindent elárul. csak azt nem tudom akkor 2 hónap után minek kellett keresni megint engem.
2012. dec. 17. 12:34
 16/18 anonim ***** válasza:
Hagyd a francba akkor.
2012. dec. 17. 12:41
 17/18 Patrik24 ***** válasza:
Szerintem csak azért keresett 2 hónap után, mert volt egy csaj neki aki nem jött össze és gondolta, hogy majd akkor te. Meg, hogy ennyire sem képes ez is azt mutatja, hogy szerintem csak a szexre ment veled kapcsolatban.
2012. dec. 17. 12:46
 18/18 A kérdező kommentje:
tutira, ezt érzem én is amugy...alkalmi szexpartner kellett. nagyon köszi azért mindenkinek
2012. dec. 17. 12:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!