Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » SOS csajok erről mi a vélemény...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

SOS csajok erről mi a véleményetek?

Figyelt kérdés
Megbeszéltem egy sráccal hogy 1 hónap múlva találkozunk, anno ő talált meg Facen, rögtön talit akart én elutasítottam hogy azért egy kicsit irjon már magáról, ő közölte hogy neki nagyon terhes chatelni, a végén udvariasan mondtam haggyuk a dolgot ha ennyire nem érdekli mit irok neki és magáról alig ir valamit, 2 hónap után most rámírt mizu talizzunk meg sokat gondol rám,mondtam OK, megyegyeztünk februárba, erre irtam magamról hogy mizu velem, meg mondtam ha fenn van chaten beszélgessünk,erre kioktatott h ne chaten beszéljük meg a dolgokat, ma is fenn volt facen rám se ír. Ezek után elgondolkozom találkozzak e vele.

2012. dec. 17. 11:00
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
Fél, hogy addigra nem marad téma, mikor élőben beszélgettek majd.
2012. dec. 17. 11:02
 2/18 A kérdező kommentje:
az a gond rá se merek irni mert mindig letol hogy ne irjak annyit magamró, már meg se merem kérdezni hogy van, nehogy zaklatásnak vegye, ti mit csinálnátok? mit irjak neki?
2012. dec. 17. 11:03
 3/18 anonim ***** válasza:
89%

Ez igen, a modern kor problémái...

Lassan már interneten szülnek gyereket is...

2012. dec. 17. 11:03
 4/18 anonim ***** válasza:
91%

Micsoda szemétláda. Fel nem tudom fogni hogy volt képe azonnal randira hívni egy hónapi értelmetlen traccsolás helyett.

Tudod vannak olyan pasik akik azonnal szeretnek kezdeményezni és rögtön találkozót akarnak (mintha, csak élőben menne oda hozzád).

2012. dec. 17. 11:07
 5/18 TheHutyutyu ***** válasza:
31%
Tilsd le a facebookról majd aztán majd könyöröghet utánad :)
2012. dec. 17. 11:15
 6/18 anonim ***** válasza:
78%
Miért olyan nehéz felfogni, hogy valaki nem szeret neten beszélgetni? Én pl utálom az sms-t, inkább telefonon keresztül vagy élőben szeretek beszélgetni. Szerintem teljesen meg lehet érteni. Az egy dolog, hogy neten ismerkedik, kér randit, de teljesen normális, hogy nem egy netes kapcsolatra vágyik.
2012. dec. 17. 11:18
 7/18 Patrik24 ***** válasza:
74%
Hm valóban sok értelme van egy hónapig csak chatelni anélkül,hogy élőben éreznéd, hogy milyen a másik.
2012. dec. 17. 11:34
 8/18 anonim ***** válasza:

Ez hiszti amit csinálsz. Már megmondta az elején világosan, hogy nem akar cheten beszélgetni, akkor minek próbálod meg mégegyszer? És ha elutasítja a kezdeményezésedet, akkor minek sértődsz meg??

NÍgy, ha össze is jöttök, nem lesz hosszú a kapcsolatotok. :) Ha mondd valamit, tartsd tiszteletben ne erőszakoskodj

Hívd fel, írj neki levelet, hogy találkozzatok.

Én sem chetelek a férjemmel, minden hülyeséggel. Ha hazajön megbeszéljük.

2012. dec. 17. 11:43
 9/18 anonim ***** válasza:

Nem lehet ilyen beszűkült mindenki... Az internet korában élünk könyörgöm, aki fent van FB-n, annak csak nem eshet nehezére írni magáról 4-5 sort, hogy ebbe a suliba járok/ ezt dolgom, x éves vagyo, nem vagyok elmebeteg soeozatgyilkos és evvel és avval telt a mai napom. Neked?

Most nem azért mondom, de ha annyira tetszik neki a kérdező, ennyit nem képes a kedvéért megtenni? Napi 20 perc beszélgetésbe senki nem halna bele és ha februárig elfogy a téma, akkor ott régen baj van. Nem mindenki szeret úgy találkozóra menni, hogy azt se tudja ki fia-borja a másik, mert neki aaaaaaaaaaaakkora teher írni egy kicsit magáról...

2012. dec. 17. 11:44
 10/18 anonim ***** válasza:
Ja mielőtt mindenki erre harapna rá, pár üznetváltás után sokkal jobban eldönthető, hogy érdekel-e a másik... Vadidegennel én sem akarnék első szóra találkozni.
2012. dec. 17. 11:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!