Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Csajok! Mit gondoltok erről?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok! Mit gondoltok erről?

Figyelt kérdés
Mit gondoltok arról ha egy srác kocsiból feltűnően megnéz titeket? Nem szól be, nem dudál, vagy ilyesmi csak szól a zene jól néztek ki és megcsodál...
2012. aug. 13. 13:12
 1/10 Kleo25 ***** válasza:
82%
Legalább lát valami szépet is
2012. aug. 13. 13:14
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Bosszant, és reménykedek benne, hogy hamar talál más nézni valót...
2012. aug. 13. 13:14
 3/10 anonim ***** válasza:
73%
ne nézzen, vezessen
2012. aug. 13. 13:15
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Nézzen, az nem tilos. Bár ezt a nagyon feltűnően megbámulást nem szeretem, mert ezzel csak magára aakrja felhívni a figyelmet. Szerintem. Lehet úgy is nézni, hogy nem esik ki közben a szeme. De az már pozitívum, hogy nem dudál. Egyeseknél ez udvarlásnak számít. :P
 5/10 anonim ***** válasza:
57%
Hát... Fú basszus... Mennyi mindent kell itt GYIK-en gondolni...xD Mit gondolnánk? Azt, hogy megnézett, és kész.xD
 6/10 anonim ***** válasza:
Jól esik az ilyen, mosolyogj és kész:) Élvezd ki a helyzetet;) Úgyis csak pár pillanat, aztán zöld a lámpa:P
2012. aug. 13. 13:16
 7/10 anonim ***** válasza:
ha tetszik nekem is, akkor ok. Ha ronda akkor haladjon tovább nézzen másik csajt, hátha annak bejön, rólam meg kopjon le :D
2012. aug. 13. 13:19
 8/10 anonim ***** válasza:
nekem jól esik, a dudálás azért kicsit sok, de mivel ez pozitív visszajelzés, általában örülni szoktam neki:)
2012. aug. 13. 14:33
 9/10 anonim ***** válasza:

Legszívesebben kirángatnám a kocsiból és akkumulátor savat öntenék a szemébe.

Önmagamból indulok ki, meglátok egy helyes csávót, én is megnézem, de ezt ő még csak észre se veszi, mert az egész 2 másodperc se. Furcsa mód még másnap is emlékszek, hogy milyen színű és fazonú ruha volt rajta.

A férfiak meg ha megtehetik 2 percig is néznek, csoda, hogy nem esik ki a szemük, de amint elhaladnak mellettem 2 másodperc múlva már arra sem emlékeznek, hogy mire néztek előtte...

2012. aug. 13. 19:37
 10/10 anonim válasza:
nagyon nem szeretem
2013. szept. 27. 23:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!