Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Csajok, mit gondoltok arról a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok, mit gondoltok arról a pasiról akit visszautasítottatok?

Figyelt kérdés

uhh, ekkora lúzert!

szegéyn, biztos tök szar neki

semmit

sajnálom, de ez van..

hm?:)

2011. aug. 24. 00:48
 1/10 sxy válasza:
36%
én csak annyit mondanék "takarodj már innen te hintafejű keszeg testű gané azt hiszed van esélyed nálam?"43L
2011. aug. 24. 00:51
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem elsősorban mindenki magára gondol. (Igen, ez így van, minden ember önző.) Szóval mielőtt elutasítjuk azt gondoljuk, hogy hogyan mondhatnánk el a legfinomabban, hogy a legkevésbé bántsuk meg. Utána meg örülünk, hogy túl vagyunk a kikosarazáson. Nem szoktam azt gondolni, hogy jajj de lúzer csak emiatt. Valakiről vagy alapból azt gondolom, hogy lúzer vagy nem.
2011. aug. 24. 00:53
 3/10 anonim ***** válasza:
58%
sajnálom, nem akarom megbántani, biztos szar neki, de nem tehetek róla, sajnálatból nem lehetek vele és az fontosabb nekem, hogy én kit szeretnék
2011. aug. 24. 00:54
 4/10 anonim ***** válasza:

Látom egy újabb sorstársra leltem. :)

Engem le sem szarnak már a csajok, akivel dumálgatni lehet az meg nem az esetem, mint nő. Bocsi, tudom csajok válaszát várod, de csak van mit elmondanom nekem is a tapasztalataim alapján van, akit nem érdekel, van amelyik csaj ennyit nyög ki bocsi, de nem vagy esetem és van a kamus, aki azt mondja, hogy van valakije vagy van alakulóban már valakivel és ezért utasít el. Meg van, amelyik jól a képembe röhög, lejárat, gúnyolja a cipőm, ruhám, így nem is kell visszautasítania, mert inkább én húzok el mérgemben, hisz egy ilyen kis érzéketlen l.ba nekem nem is kéne amúgy sem.

2011. aug. 24. 00:56
 5/10 anonim ***** válasza:
hát én talán az uccsót . Sajnálom de ez van, de közben magamat is sajnálom mert utálok visszautasítani, akkor meg főleg ha én úgy gondoltam az illetőre mint egy barátra , erre meg bepróbálkozik.na akkor inkább magamat sajnálom :D...
2011. aug. 24. 01:19
 6/10 Kapitány_úr ***** válasza:

Jajj, szegény (kis)"fiúkák" :'O

"Hát hogy lehetnek veletek ilyen kegyetlenek ezek a csúnya nőstények, hogy semmi tiszteletet, vagy megbecsülést nem táplálnak irántatok... ehj"

Most úgy őszintén... egy önsajnáltató, életképtelen f@sz, aki magát nem képes becsülni, milyen alapon várja el a lányoktól, hogy azok felnézzenek rá?

És, igen: ez valóban kihat a kisugárzásra, ami biza' taszító, minden egészséges nő számára.

Céltudatosság, határozottság, ezek alapvető dolgok.

(a nyilvános önsiratás pedig már a lányoknál is rezgőléces téma; fiúknál ultragáz)

Érzelmi érettség RULZ

(..."hejjesirsái" skillek RULZ)

2011. aug. 24. 01:27
 7/10 anonim ***** válasza:
én azt, hogy elrontottam. az elejétől fogva tudatosan rosszul álltam hozzá, és mire rájöttem, hogy ez hiba volt, már késő. én azt gondolom, h megbocsáthatna.
2011. aug. 24. 02:07
 8/10 anonim ***** válasza:

01:27:

teljesen egyetértek veled... ha ilyen siránkozó, önsajnáltató pasival futok össze, semmi esélye nálam, de őt még sajnálni sem szoktam, mint a többit, mert az ilyenek jól érzik magukat az áldozat szerepben

a legjobb pasikkal is megesik, hogy visszautasítják őket, nem is kevésszer... azzal is, aki helyes, izmos, magabiztos, intelligens... mégpedig azért mert a csajok ízlése is eltérő és nem biztos hogy mindenkinek bejön, és mert az is lehet, h a lánynak már van valakije... szóval higgyétek el, sok visszautasításban van része minden férfinak... csak egyetlen különbség van azok között, akiknek mindig ez a sorsuk és azok között, akiknek végül sikerül.... az utóbbi nem adja fel és nem süpped bele a kakiba egy gyenge kis senkiként aki meghátrál a nehézségek után,hanem erőteljes, férfias és küzd tovább mint egy oroszlán

2011. aug. 24. 10:49
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Könnyű úgy osztani az észt, hogy csak ülsz a s.ggeden és nem csinálsz semmit, mondván ez a férfi dolga. És ha valakit tahó módjára visszautasítanak vagy 20-szor akkor még vágjon is jópofát hozzá, mert akkor még szánalmas is lesz a szemetekben. A férfiak sem érzelem nélküli robotok, akik lenyelnek minden szart. Csak egyszer menj oda egy pasihoz és éld át milyen az, amikor lekezelő és sértő módon visszautasítják és utána okoskodj itt.
2011. aug. 24. 14:05
 10/10 Kapitány_úr ***** válasza:
100%

@[14:05] Utolsó:

Az alapvető probléma nem ez. Nem állítja senki, hogy a férfiaknak nincsen lelkük, stb. illetve érzéketlenek mindenféle kudarc iránt.

Nézd, egy "tahó módon" visszautasításnak, miért kell egy fiút megviselnie? - egy lányt, akiben minimális tisztelet sincs a másik ember iránt, nem szabad komolyan venni.

Az alapvető probléma ott van, hogy egy embernek (fiú, vagy lány, teljesen mindegy) a párkapcsolati témában történő visszautasítást, nem személyes kudarcként kellene feldolgoznia, és ezzel együtt mélyebbre és mélyebbre süllyednie saját lelki fertőjében/önsajnálatban (ilyen ember kell a f@sznak).

A visszautasítás valami olyasmi, hogy "upsz, ez most nem jött össze". Rendben van, hogy fáj, meg minden, de el kell fogadni, hogy a visszautasító fél valami másra vágyik.

Lényeg a lényeg: egy visszautasítás nem igazol semmilyen szellemi/fizikai kudarcot.

(A fiúk és a lányok között pedig a különbség az, hogy a lányoknak ezt nem kell magyarázni)

2011. aug. 24. 15:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!