Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok, mit gondoltok arról a pasiról akit visszautasítottatok?
uhh, ekkora lúzert!
szegéyn, biztos tök szar neki
semmit
sajnálom, de ez van..
hm?:)
Látom egy újabb sorstársra leltem. :)
Engem le sem szarnak már a csajok, akivel dumálgatni lehet az meg nem az esetem, mint nő. Bocsi, tudom csajok válaszát várod, de csak van mit elmondanom nekem is a tapasztalataim alapján van, akit nem érdekel, van amelyik csaj ennyit nyög ki bocsi, de nem vagy esetem és van a kamus, aki azt mondja, hogy van valakije vagy van alakulóban már valakivel és ezért utasít el. Meg van, amelyik jól a képembe röhög, lejárat, gúnyolja a cipőm, ruhám, így nem is kell visszautasítania, mert inkább én húzok el mérgemben, hisz egy ilyen kis érzéketlen l.ba nekem nem is kéne amúgy sem.
Jajj, szegény (kis)"fiúkák" :'O
"Hát hogy lehetnek veletek ilyen kegyetlenek ezek a csúnya nőstények, hogy semmi tiszteletet, vagy megbecsülést nem táplálnak irántatok... ehj"
Most úgy őszintén... egy önsajnáltató, életképtelen f@sz, aki magát nem képes becsülni, milyen alapon várja el a lányoktól, hogy azok felnézzenek rá?
És, igen: ez valóban kihat a kisugárzásra, ami biza' taszító, minden egészséges nő számára.
Céltudatosság, határozottság, ezek alapvető dolgok.
(a nyilvános önsiratás pedig már a lányoknál is rezgőléces téma; fiúknál ultragáz)
Érzelmi érettség RULZ
(..."hejjesirsái" skillek RULZ)
01:27:
teljesen egyetértek veled... ha ilyen siránkozó, önsajnáltató pasival futok össze, semmi esélye nálam, de őt még sajnálni sem szoktam, mint a többit, mert az ilyenek jól érzik magukat az áldozat szerepben
a legjobb pasikkal is megesik, hogy visszautasítják őket, nem is kevésszer... azzal is, aki helyes, izmos, magabiztos, intelligens... mégpedig azért mert a csajok ízlése is eltérő és nem biztos hogy mindenkinek bejön, és mert az is lehet, h a lánynak már van valakije... szóval higgyétek el, sok visszautasításban van része minden férfinak... csak egyetlen különbség van azok között, akiknek mindig ez a sorsuk és azok között, akiknek végül sikerül.... az utóbbi nem adja fel és nem süpped bele a kakiba egy gyenge kis senkiként aki meghátrál a nehézségek után,hanem erőteljes, férfias és küzd tovább mint egy oroszlán
@[14:05] Utolsó:
Az alapvető probléma nem ez. Nem állítja senki, hogy a férfiaknak nincsen lelkük, stb. illetve érzéketlenek mindenféle kudarc iránt.
Nézd, egy "tahó módon" visszautasításnak, miért kell egy fiút megviselnie? - egy lányt, akiben minimális tisztelet sincs a másik ember iránt, nem szabad komolyan venni.
Az alapvető probléma ott van, hogy egy embernek (fiú, vagy lány, teljesen mindegy) a párkapcsolati témában történő visszautasítást, nem személyes kudarcként kellene feldolgoznia, és ezzel együtt mélyebbre és mélyebbre süllyednie saját lelki fertőjében/önsajnálatban (ilyen ember kell a f@sznak).
A visszautasítás valami olyasmi, hogy "upsz, ez most nem jött össze". Rendben van, hogy fáj, meg minden, de el kell fogadni, hogy a visszautasító fél valami másra vágyik.
Lényeg a lényeg: egy visszautasítás nem igazol semmilyen szellemi/fizikai kudarcot.
(A fiúk és a lányok között pedig a különbség az, hogy a lányoknak ezt nem kell magyarázni)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!