Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, Fiúk! Milyen ingbe menjek bulizni, hogy jól nézzek ki?
Figyelt kérdés
Először is ne röhögjél légyszíves ki...
Másodszor pedig Tabuba mennénk bulizni de nem tudom melyik ingemet vegyem fel: - egyszínű lila hosszú ujjú
- fehér alapon vékony szürke csíkos h. ujjú
- fekete alapon ezüst csíkos hossz. ujjú
- egyszínű fekete rövid újjú
Ehhez jönne egy sötét farmer meg egy fehér cipő...
2009. aug. 22. 19:33
1/7 anonim válasza:
Egyszínű fekete. (: A fehér cipő annyira nem bejövős, bár vannak jó fazonok. (:
2/7 anonim válasza:
Mennyetek a sarki kocsmába, és akk nem kell páváskodni!
XD XD
am, lilát húzd, akármilyen b*zis is, mert állítólag idén ez a divat.
3/7 anonim válasza:
te a leírtak alapján vásárolnál inget magadnak?
5/7 anonim válasza:
én behánynék egy fehér cipőtől ha nem egy állati jó igazi férfin látnám... és te valószínűleg nem vagy az ha it kérdezgeted ezt, úgyhogy a fehér cipőt felejtsd el.
6/7 A kérdező kommentje:
Utsonak: Deszkás cipőről van szó de mind1...
2009. aug. 22. 20:05
7/7 anonim válasza:
imádom a fekete fehéret, szóval nekem az jönne be ha a fehér cipő, akkor a rövid u. fekete ing, s ez alá egy fehér atléta. az ing meg félig kigombolva :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!