Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ha bulizni mentek mennyire fogadjátok szívesen fiúk közeledését?
én direkt örülök, ha odajönnek, mert nagyon szeretek ismerkedni, meg fiúkkal bulizni :) én azért megyek amúgy, h táncoljak és új embereket ismerjek meg, ha nem ismerek meg senki újat, akk mindig elkenődött leszek kicsit...
ha komolyan gondolja akk természetesen komolyan veszem, akinek van már tapasztalata, az simán ki tudja szűrni,h ki gondolja komolyan, meg ki nem. én már elég jó úton haladok efelé :D
21/L
bocsi, hogy fiúként válaszolok, de partifótósként gyakran látom a dolgokat.
ahogy előttem említették, énis azt mondom, ki hogyan.
van az abszolút barátnőzős csaj, aki leszarja mit akar a csávó, ő most bulizik a barátnőivel, és kész.
van a bulizok és nemzárom ki a pasizás lehetőségét kategória, akik a finoman közeledőkkel, esetleg táncolókkal szivesen társalognak. aztán van a mindenkihez dörgölőzős mutassukmeg hogy partikurv4k vagyunk kategória, gondolom ez érthető.
Ben.
A zene és a tánc miatt megyek oda. Nem nagyon veszem komolyan a srácokat az ilyen helyeken és nem is ismerkedek ott.
18L
semennyire.
ezért nem is szeretek bulizni járni,mert nagyon utálom a sok részeg pasit,akik ott akarnak felszedni...
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!