Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Hogy fogadnátok egy ilyen fiú közeledését?
én vagyok a fiú tagja...:D
akkor is kellett volna, és akkoris tetszett. komolyan mondom, nem tudom miért küldtem el.
Hát én öreg vagyok már hozzád képest, de a tetszés fogalmáról azért van elképzelésem.:o)
Előfordulhat, hogy az embernek annyira tetszik valaki, hogy "nem mer" vele kapcsolatot kezdeményezni. ... Nem kell a süket duma, hogy milyen hülye pasi lehetek - sok fotómodell sírva panaszkodik valami jó pasi után, mert a pasik nem mernek kapcsolatot kezdeményezni velük!
Az is lehet, hogy nem építetted még fel magadban azt, hogy mi tetszik benne pontosan és mit kellene a kérdésére válaszolni. Ezeket ÉN nem tudhatom ...
Én azt mondom, ha tudsz tőle kérni egy röpke időpontot, amelyben meg tudod ezt magyarázni neki, akkor nem feltétlenül küld el a p.csába. Az őszinteség is tud nyerő lenni néha. Nemtudom, hogy ma ez hogy megy, nálunk még a levél volt a divat, azokat adtuk oda pironkodva a lánynak. Ma gondolom ennél "nyersebb" dolgok vannak. Pl. az sms. ... Javaslatom akkor is az, hogy vedd rá egy rövid beszélgetésre.
41/F
Ha szeret és te is szereted miért kell elküldeni?Ha érzed azt hogy ő is úgy közeledik hozzád...szóval én a helyedben nem küldtem-küldeném.
16/l
Régen féltél elmondani neki, vagy talán túl nyomulós volt?
Amúgy én most pont ilyen helyzetben vagyok, csak én vagyok a női tag :D
Hát, én mindenesetre adnék egy esélyt :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!