Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok akik szeretnek bulizni azok nem jönnek olyan pasival aki nem, vagy már nem?
Figyelt kérdés
Én már annyira nem vagyok bulizós, régen se voltam, de már annyira se. Ha alkalom úgy hozza akkor elmegyek vagy ha néha 2 havonta egyszer kedvet kapok hozzá akkor. El vagyok otthon, vagy havernál, illetve inkább nappali programokat szeretem ha van rá időm. Szeretek beülni valahova, de már ilyen komolyabb party helyekre nem szívesen járok. Sok velem egy idős lány még nagyon is szeret bulizni, ez gondot okozhat náluk?
21/F
2011. jún. 2. 15:23
2/7 anonim válasza:
én is olyan vagyok mint te és lány
én sem találok magamhoz valót:D
3/7 anonim válasza:
otthonülő elvagyok magammal típusú emberhez nem illik bulizós partizós pörgős csaj, nemsok esély van rá hogy ilyet fogsz találni, keress magadhoz illőt :D mint pl a 2.
4/7 anonim válasza:
Én bulizós vagyok, és mindig jobban szerettem a nem annyira bulizós srácokat. Méghozzá azért, mert számomra csak feszültségleengedést jelent az egész a barátnőkkel, barátokkal, nagy ívben kerülök minden egyéb ellenkezőneműt, de egy férfi azért gyakran részegedik vagy nőzik bulizás alkalmával, és ez már megbízhatatlanságra és éretlenségre utal számomra..:S Persze nem akarok általánosítani, mert biztos nem mind ilyen, mindenesetre ezt a típust nem annyira szeretem (épp ezért nem ismerkedem szórakozóhelyen sem). Szóval szerintem vannak kivételek, főleg ha nem akarod megszabni a barátnődnek, hogy a jövőben ne járjon szórakozni..
5/7 anonim válasza:
Összejönni összejöhetnek, de hogy jó kapcsolat lesz-e, az kapcsolatfüggő. Szerintem egy idő után biztos feszültség lenne belőle, ha a fiú nem akarna menni, a lány meg igen.. de ha megvan a bizalom, akkor szerintem nyugodtan. Akiket én ismerek nagy általánosságban, azok bulizós a bulizóssal típust alkotnak. De ki tudja. Próbáld ki ha szeretnéd, és megtudod ;)
6/7 A kérdező kommentje:
Nekem jó lenne egy otthonülős is csak azok nagyon visszahúzódóak nekem :S Meg nehéz őket megtalálni, még bulizósat könnyű. Jó nem olyan csaj kell aki folyamatosan flörtölget, hanem olyan mint valamelyik válaszoló, hogy csajokkal elmennek bulizni de nem flörtöl senkivel. Amíg őt nem zavarja hogy nekem is vannak pasis estéim addig nem érdekel hol szórakozik, sőt néha vele is tartanék, de nem minden héten. A bizalom részemről megvan, ha ő meg eljátssza akkor így jártam.
2011. jún. 2. 17:28
7/7 anonim válasza:
Akkor nem értem mi a gond. Ilyen lányból is van rengeteg. Csak nem diszkókban kell keresni őket, hanem mondjuk nagyobb házibulikban, vagy szolidabb/ízlésesebb szórakozóhelyeken. Zenei ízléstől függ. :) 17:14es voltam!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!