Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Fiatal, helyes, érző, szingli...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiatal, helyes, érző, szingli srácok, léteztek?

Figyelt kérdés
teljesen reménytelen vagyok. iszonyatosan szükségem lenne a törődésre és barátra, de mindenki foglalt, aki szóba jöhetne. nem a külső a legfontosabb persze, de az fog meg. a belső megtart. 20 év körüli srácok, akik magukra ismertek...mivel főnyeremények vagytok, nem akartok párkapcsolatot, inkább kihasználjátok, hogy bárkit megkaptok és csajoztok?
2012. dec. 16. 16:38
1 2 3 4 5
 31/41 anonim ***** válasza:
ezt is mondtam okoskám... Lehet hogy elbeszélgetsz egy illetővel utána kiderül h nem jön be...
2012. dec. 16. 17:38
 32/41 anonim ***** válasza:
Jelen! 21/F
2012. dec. 16. 21:35
 33/41 anonim ***** válasza:
ja a srácok már csak ilyenek aki bárkit megkap annak fejébe száll a hatalom és kihasználja az alkalmakat :D
2012. dec. 17. 00:57
 34/41 anonim ***** válasza:

Szia!

Behatárolhatnánk, hogy mit jelent az, hogy fiatal :) A helyes úgyis mindenkinél eltérő, a többi paraméter egyértelmű :)

Egyébként meg szerintem nem léteznek "főnyeremény" emberek. Aki mégis annak képzeli magát, azzal inkább nem állnék szóba :) Hirtelenjében 3 féle ilyen embert tudnék most megkülönböztetni. Az első típus akiket te is említettél, hogy kihasználják a lehetőségeiket és csajoznak csak. A második, akik párkapcsolatot akarnak, de ők ugye foglaltak. Marad a maradék, akik meg nem lépnek, mert önbizalomhiányosak :)

Na, de ettől függetlenül ne tessék feladni :) Léteznek ilyen emberek, akiket keresel még ha nem is lehetnek talán túl sokan. Szerintem bármi teljesülhet, csak akarni kell, tenni érte és hinni benne és valóra válhat :)

Azt elárulhatnád, hány éves vagy ;)

További szép napot! :) 27f

2012. dec. 17. 08:22
 35/41 anonim ***** válasza:
Nah ez az előző privát lett volna, de végül is teljesen mindegy, hátha másnak is jól jön a bíztatás :)
2012. dec. 17. 08:24
 36/41 anonim ***** válasza:

Én ha minden igaz létezem:)

Az "érző" srácok szerintem nem akarják kihasználni a csajokat, mert pont ezt jelenti, hogy nem csak a skalpokra hajtanak.

2012. dec. 17. 19:42
 37/41 anonim ***** válasza:
#27: Az én stílusomat kritizálod, amikor a te vagy az, aki nem képes válaszolni a kérdésre és mindenféle mondvacsinált dologgal kerüli a témát? Ez mind csak megerősíti, hogy nem mondtál igazat, valamint azt is, hogy erősen feltételezhető, hogy többet vársz el egy férfitól mint amit te magad nyújtani tudsz. Ilyen lánnyal magam sem szívesen beszélgetnék, majd beszélgetnek veled itt a kiéhezett, lyukra játszó srácok, elárasztanak egy rakás bókkal, te pedig élsz tovább a megálmodott elvárásaid bűvöletében. Tudod, eleve az ismerkedés úgy zajlik, hogy te is bemutatod, megmutatod magad, nem csak finnyásan válogatsz és kritizálsz a "jelentkezők" közül a monitor pajzsa mögül. Korábbi gyanúimat csak megerősítened sikerült. Ennek ellenére sok sikert a párkereséshez. ;)
2012. dec. 20. 15:55
 38/41 A kérdező kommentje:
nagyon aranyos üzeneteket kaptam, ők is tudják, hogy igazat írtam, de mindegy is, szerintem felesleges ilyenen veszekedni, ha nem hiszed el,hát nem, én ettől nem török össze, ha nem gond. köszi, máris nagyobb sikerem van a párkeresésben! boldog karácsonyt:)
2012. dec. 26. 12:28
 39/41 anonim ***** válasza:
Megtalálod őket a barátzónában.
2013. jan. 10. 16:39
 40/41 anonim válasza:
Itt vagyok :D
2013. jan. 28. 17:27
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!